Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

18. Karierni sejem MojeDelo.com

Sejemski nastop pod okriljem GZDBK






Vseslovenski zaposlitveno karierni sejemski nastop članov GZDBK, ki smo ga do sedaj v jesenskem času opravljali v Canjkarjevem domu v Ljubljni, bo tokrat potekal virtualno. Tokrat se člani GZDBK, pod okriljem GZDBK, udeležujejo desetič!  

Kdaj: 22. oktober 2020 
Kje: na spletu

Namen skupnega sejemskega nastopa:
Sejemski nastop pod okriljem GZDBK zagotavljamo za svoje člane z namenom, da bi krepili skupne izkšnje ter poglobili njihovo medsebojno sodelovanje. Sejem je eden od uporabnih načinov, da člane spodbujamo na področju učinkovitega pridobivanja aktualnih kadrov, kot na področju krepitve blagovne znamke in njihovega ugleda kot zaposlovalca. 

Vljudno vabljeni, da se tudi vaše podjetje udeleži letošnjega sema!

Članski popust in sejmovanje

 

Članom GZDBK smo tudi tokrat zagotovili članski popust, saj smo poslovni partner organizatorja sejma MojeDelo že od 2009! 

18. Karierni sejem MojeDelo.com bo potekal na sodobni spletni platformi, ki s svojimi interaktivnimi orodji omogoča večplastno povezovanje iskalcev zaposlitve in delodajalcev v virtualnem okolju. 

Prijavite nam svojo udeležbo čim prej, saj bo tako vaša virtualna stojnica lahko stala na sejemski platformi že več dni pred 22. oktobrom in bo nemudoma na voljo za ogled zainteresiranim obiskovalcem sejma. 

VEČ...

 

* * * * * * *

Sejma se kot razstavljavci lahko udeležijo tudi šole. Za ponudbo se obrnite na:

Styria digital marketplaces d.o.o.

V e r o v š ko v a 5 5 , 1 0 0 0 Ljubljana

podpora@mojedelo.com | 01 51 35 700


Dodatna pojasnila: mag. Nina Šab, 07 33 22 185, nina.sab@gzdbk.si.