Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Uspešno uvajanje sprememb in voditeljstvo

Program

10.00 prvi del 
13.00 drugi del

Trajanje: 4 pu

Kotizacija

Člani: brezplačno

 

Kdaj: 24. november, ob 10.00 in ob 13.00 
Kje: webinar

Vljudno vabljeni!

V prihodnosti bodo zmagovale tiste organizacije, ki bodo uspešno in hitro obvladovale uvajanje sprememb.

Današnji ritem sprememb je vsled digitalizacije in novih prebojnih tehnologij vse večji. Sprememba zajema vse vidike delovanja v podjetju: uporabnike, zaposlene, konkurenco, tehnologije, procese, nakupne navade ... Uvajanje sprememb je zato eno najzahtevnejših opravil vodenja in zahteva od vodje določeno stopnjo sposobnosti oblikovanja vizije prihodnjega delovanja, sposobnost vključevanja in navdihovanja ljudi za spremembo in sposobnost vodenja celotnega procesa spreminjanja skozi njegove zahtevne faze do nove inspiracije in skupnega »proslavljanja« uspeha.

Predavanje bo prilagojeno za višji in srednji vodstveni kader.

Zaradi trenutnih omejitev bo predavanje potekalo v spletnem okolju Adobe in je omejeno na 23 udeležencev. Pri zasedbi mest imajo prednost člani KOC Krožno.

 

Predavatelj
Davor Fabčič, direktor Mercuri International


Davor Fabčič je odgovoren za prodajo in izvedbo rezultatsko in implenentacijsko usmerjenih projektov za večja podjetja. Njegovo najmočnejše področje delovanja je svetovanje za prodajno uspešnost in rezultatsko usmerjena uveljavitev sprememb v prodaji. Strokovnjak in odgovoren na področjih oblikovanja rešitev za stranke, upravljanja ključnih kupcev in razvoja prodajno managerskih kompetenc. Pri sedanjem delu mu pomagajo bogate izkušnje iz projektov v industrijski, IKT, finančni, farmacevtski in storitveni dejavnosti, ki jih izvaja za stranke v Sloveniji kot tudi v mednarodnem okolju.

Prijave:

Udeležba na dogodku je brezplačna. Potrdila se izdajo na zahtevo udeleženca.

Prijave:

Prijave sprejemamo do zapolnitve razpoložljivih mest. Pri zasedbi mest imajo prednost člani KOC Krožno.

Dodatne informacije: Andreja Vidrih, 07 33 22 184, andreja.vidrih@gzdbk.si