Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Dan inovativnosti 2020

Program

9.30 Konferenca Simptomi kreativnosti
16.45 Zaključek konference
20.00 Podelitev priznanj GZS za najboljše inovacije na nacionalni ravni

Prijava >

Kotizacija

Dogodek je brezplačen

 


Kdaj: ponedeljek, 30. novembra 2020, ob 9.30
Kje: online

Namen in cilj dogodka:
Dan inovativnosti 2020, katerega vrh bo tradicionalna podelitev nacionalnih priznanj GZS za inovativnost, bo letos obogatila konferenca pod naslovom “Simptomi kreativnosti”.

Vljudno vabljeni!

Vsebina

 

Na slovesni podelitvi bomo že 18-ič podelili najvišja nacionalna priznanja za inovativnost, za katera se letos poteguje 43 slovenskih inovacij, ki so na regionalnih razpisih prejela zlata priznanja in se uvrstila med najboljše. Na spletni strani Dneva inovativnosti 2020 in Facebook strani GZS si lahko ogledate predstavitve vseh kandidatov in oddate glas za vašo najljubšo inovacijo.

Konferenca, ki jo to leto prvič organiziramo v sodelovanju s Kreativnim forumom.si, bo na edinstven način povezala predstavnike gospodarstva, kreativnega sektorja in politike iz Slovenije in tujine. V središče bomo postavili pomen kreativnosti in potencial kreativne industrije za ustvarjanje rešitev in izhoda iz aktualne krize zaradi epidemije COVID-19, service design in povezanje kulturno kreativnih industrij in gospodarstva.

 

Program >

 

Dan inovativnosti v organizaciji Gospodarske zbornice Slovenije (GZS) kot nacionalna partnerja podpirata Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo RS in Spirit Slovenija, kot promocijski partner pa Slovenski podjetniški sklad. 

 

Zaradi okrepljenega mednarodnega značaja Dneva inovativnosti 2020 in velike mednarodne udeležbe bosta tako konferenca kot podelitev nacionalnih priznanj GZS za inovativnost potekali v celoti v angleškem jeziku. Udeležba na vseh delih Dneva inovativnosti 2020 je brezplačna. Po prijavi vam bo dan pred dogodkom poslana poveza za neposredno spremljanje konference in podelitve.

 

Dodatne informacije: dr. Aleš Ugovšek, 01 5898 139 ali ales.ugovsek@gzs.si