Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Potni nalogi

webinar

11. 1. 2021

13.30 začetek
15.00 zaključek

2 ped. uri

Kotizacija

Člani: 97 € + DDV
Ostali: 129 € + DDV

Pri udeležbi več oseb iz enega podjetja je kotizacija na osebo: člani 77 € + DDV in ostali 97 € + DDV.

E-PRIJAVA

Kakšne pravice ima delavec, kadar odide na službeno potovanje, katera povračila mu je delodajalec dolžan povrniti in v kakšni višini ter kakšna je njihova obravnava z vidika dohodnine in prispevkov za socialno varnost – ta vprašanja bodo tema spletnega seminarja o službenih poteh. Če tudi vas tarejo kakšne dileme, bi se radi prepričali, da pravila uporabljate pravilno oziroma bi pravila radi le nekoliko osvežili in utrdili, potem je ta spletni seminar kot nalašč za vas.

Kdaj: ponedeljek, 11. januar 2021, ob 13.30 

Kjeizobraževanje bo potekalo preko spleta in le v živo (brez posnetka, ki bi bil naknadno dostopen). Zato vabljeni, da nam v naprej zaupte svoja vprašanja in dileme, da vam pri tem izobraževanju nanje tudi čim bolj uporabno odgovorimo.

Tematika službenih poti in priprave potnih nalogov bo obravnavana tako, da vam bomo izpostavili na kaj je potrebno paziti pri njihovi pripravi in na katere posebnosti je treba paziti oz. biti še posebej pozoren. 

Praktična naravnanost tega izobraževanja bo vsem prihranila marsikatero skrb in razjasnila pojme, ki se vam mogoče v tem trenutku zdijo neobvladljivi.

Vljudno vabljeni!

Vsebina

¿Kdaj govorimo o službeni poti?

  • ...

Povračila stroškov – pravica delavcev 

  • dnevnice
  • transport delavca
  • ostali stroški (nočitve, parkirnine ...)

Povračila stroškov – vidik dohodnine in PSV 

  • dnevnice
  • transport delavca
  • ostali stroški 

Službene poti in nadurno delo?

 

Izobraževanje je namenjeno:

√ računovodjem,
√ referentom za obračun plač,
√ kadrovskim delavcem in
√ vsem, ki bi radi pridobili znanja s področja napotenih delavcev, ki jih tematika zanima in se z njo srečujejo pri svojem delu. 

Praktična naravnanost tega izobraževanja bo vsem prihranila marsikatero skrb in razjasnila pojme, ki se vam mogoče v tem trenutku zdijo neobvladljivi.

Predavateljica: 
Irena Kamenščak


Irena Kamenščak, univ. dipl. prav., je avtorica številnih člankov in soavtorica knjige Davki za managerje, ki je izšla pri GV založbi leta 2012.

Ima bogate izkušnje s področja davčnega svetovanja (specializirana je za dohodnino), delovnega prava, prava socialne varnosti ter gospodarskega prava. Svetovalne storitve opravlja tako za stranke v Sloveniji, kot tudi za stranke iz tujine.

 

Kotizacija:

Cena zajema udeležbo na dogodku, gradivo, dostop do posnetka in potrdila. Potrdila se izdajo na zahtevo udeleženca.

Prijave:

Prijave sprejemamo do zapolnitve razpoložljivih mest. Skrajni rok za morebitno pisno odpoved je 7. 1. 2021. V nasprotnem primeru vam kotizacijo zaračunamo v celoti!

Plačilo

Kotizacijo predhodno nakažite na poslovni račun GZDBK pri NLB, d. d., Ljubljana, številka SI56 0297 0025 6614 247, sklic 20210111 + matična številka vašega podjetja.
Matična številka GZDBK: 2295032. ID GZDBK za DDV: SI68152990.
Potrdilo o plačilu predložite najpozneje ob prihodu na dogodek.

Dodatna pojasnila: mag. Nina Šab, 07 33 22 185, nina.sab@gzdbk.si