Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Kreiranje »out of the box« idej (virtualno, brezplačno 90 minutno srečanje)

16. 9. 2022

13.00 začetek
14.30 zaključek

VIRTUALNO

*************
Vse, ki potrebujete vedeti več vabimo 6. 10. 2022 na 6 urno, poglobljeno izobraževsnje na to temo. Usposabljanje bo takrat potekalo v živo, v sejni sobi GZDBK (2. nadstropje, Novi trg 11, Novo mesto) z največ 10 udeleženci.

Virtualno srečanje 16. 9. 2022 je brezplačno, a se je potrebno nanj prijaviti. 

ePRIJAVA

Povezavo do vstopa v spletno sobo bomo poslali največ dan prej na e-naslove vseh, ki se bodo prijavili na virtualno srečanje.

Poslovni in razvojni cikli so čedalje hitrejši in večina organizacij, ki se temu ne bo prilagodila, bo zaostala pri poslovnem razvoju in uspehu na trgu. Na spremembe se lahko prilagajamo, ali – še bolje – jih sami ustvarjamo. To bomo dosegli z razvojem agilne miselnosti in kreativnost kot kompetenco za inoviranje in kreiranje »out of the box« idej.

Začnite danes z oblikovanjem svoje kreativnosti in agilnosti. Mi vam pokažemo pot!

V virtualnem srečanju 16. 9. 2022 vam bomo to pot le nakazali in nazorneje predstavili v 90 minutnem, brezplačnem srečanju. Vse, ki potrebujete vedeti več pa vabimo na poglobljeno 6 urno srečanje, ki bo potekalo v sejni sobi GZDBK (2. nadstropje, Novi trg 11, Novo mesto) 6. 10. 2022. Usposabljanje bo takrat potekalo intenzivno, interaktivno in z največ 10 udeleženci.

Vljudno vabljeni!

Vsebina

 

 

  • zbudimo kreativnost otroka v sebi - tipične kreativne igre
  • kreativne tehnike za spodpujanje inovativnosti in idej

PRIMERNO ZA:

 

  • vodstvene in vodilne delavce,
  • vodje timov, mentorje, coache,
  • zaposlene v razvoju, IT, trženju in na ostalih delovnih mestih, kjer so potrebne kompetence inovativnosti, kjer je potreba po agilnosti in kreativnosti in
  • ostale zainteresirane za vsebino.

Predavateljica
mag. Janja Milič Velkaverh

V svoji več kot 20-letni vodstveni karieri je mag. Janja Milič Velkaverh pretežni del časa vodila time in področje razvoja.

Je strastna zagovornica agilnega timskega dela, inoviranja in notranjega podjetništva – teme s katere je magistrirala na Ekonomski fakulteti v Ljubljani.

Je mednarodno licencirana mojstrica praktik NLP (INLPTA) ter nosilka več certifikatov kreativnega razmišljanja po metodah De Bono.

S svojimi izkušnjami, naravno igrivostjo in posluhom za različne in neobičajne ideje, naredi delavnice zanimive, prijete in interaktivne. Pokaže vam pot, kako se da razmišljati in ravnati agilno in kreativno.

Dodatna pojasnila: mag. Nina Šab, 07 33 22 185, nina.sab@gzdbk.si