Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Konferenca GoDigital- Just do IT: Digitalni in zeleni prehod - pot zmagovalcev

24. 11. 2022

09.05 začetek
15.30 zaključek

Brdo pri Kranju

Kotizacija

Zgodnje prijave (do 30. 9. 2022): 160 € + DDV
Prijave (po 30. 9 2022): 250 € + DDV

Člani GZS: 30% popust na celotno kotizacijo
Člani SRIP: 20% popust na celotno kotizacijo
Popust se pri zgodnji prijavi – Early bird (do 30. 9. 2022) ne upošteva.

Brezplačna kotizacija
Člani ZIT in IKT-hm imajo brezplačno kotizacijo.

ePRIJAVA


Konferenca GoDigital – Just do IT je največja neodvisna poslovna konferenca na področju digitalizacije v Sloveniji. Letos bo potekala 24. novembra 2022, na Brdu pri Kranju. Gostila bo tako domače kot tuje strokovnjake.

Osrednja tema letošnje konference GoDigital – Just do IT bodo priložnosti za podjetja ob dvojnem prehodu – digitalnem in zelenem.

Dvojni, ekološki in digitalni prehod, že vpliva na vse dele našega gospodarstva, družbe in industrije in predstavlja pomemben del trajnostnega poslovanja. Potrebne so nove tehnologije, ob tem pa tudi naložbe in inovacije. Ustvarjeni so novi izdelki, storitve, trgi in poslovni modeli. Ob tem prehodu nastajajo nove vrste delovnih mest, ki danes še ne obstajajo in za katera bodo potrebne spretnosti, ki jih še nimamo. Prišlo bo do premika z linearne proizvodnje na krožno gospodarstvo.

Na konferenci, ki je namenjena poslovnim in digitalnim odločevalcem, pričakujemo preko 400 udeležencev, tako z zasebnega kot javnega sektorja - tako s strani organizacij, ki so uporabniki informacijskih rešitev kot tudi predstavnikov IKT sektorja.

Vljudno vabljeni. 

 



Program:

 

09:05 - Uvodni nagovori

09:20 - Keynote 1: Towards green & digital Future, Eckhard Störmer, Policy Analyst, Joint Research Centre, JRC (predavanje bo v angleškem jeziku)

09:45 - Keynote 2: An ecosystem for the EU Green & Digital transition – time for action, Cecilia Bonefeld-Dahl, Director General of Digital Europe (predavanje bo v angleškem jeziku)

10:05 - Keynote 3: Digital solutions: A necessity for a below 1.5°C world, Tanja Kuzman, Director PWC Serbia in Erato Panayiotou, Manager PWC Slovenia (predavanje bo v angleškem jeziku)

10:30 - Podelitev nagrade GoDigital - za najboljši digitalni projekt leta

11:00 - Odmor

11:20 - Okrogla miza: Zeleni in digitalni prehod kot del trajnostnega poslovanje – nuja ali priložnost?

12:20 - Odmor s kosilom

13:35 - Primeri dobrih praks

15:10 - Družboslovno predavanje: Plan B: Primeri delujočih praks v spopadu s posledicami podnebne krize, Boštjan Videmšek, svobodni novinar in pisatelj

15:30 - Zaključek z druženjem

Podrobnejši program konference >

Prijave:

Prijavo uredite preko povezave tukaj. Poskrbite za zgodnje prijave z nižjo kotizacijo in ne spreglejte popusta za člane GZS in IKT-hm.

Dodatna pojasnila: Urška Uršič, 07 33 22 18, urska.ursic@gzdbk.si