Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Delavnica za najboljšo nabavno prakso: Nagrajeni nabavni praksi 2023

14. 6. 2023

12.00 začetek
16.00 zaključek

v podjetju Danfoss Trata, d.o.o., v Ljubljani

Kotizacija

Člani GZDBK
imajo 15 % popust!

V prijavnici vpišite kodo "GZDBK", da se vam obračuna popust.

Prijave in plačila kotizacije potekajo neposredno na ZNS.

 

V sodelovanju z Združenjem nabavnikov Slovenije vas vabimo na delavnico Nagrajeni nabavni praksi 2023. Ne pozabite uveljaviti 15 % popust pri kotizaciji za člane GZDBK.

Na letošnji Nabavni konferenci sta bili prvič podeljeni nagradi za najboljšo nabavno prakso v dveh kategorijah za velika ter za srednja in manjša podjetja. Ta nagrada je nadomestila dosedanjo nagrado Nabavni manager leta. Nova nagrada je namenjena potrditvi odličnega dela in prepoznavnosti nabavne ekipe, ki je v preteklem obdobju z uspešno uvedenimi praksami povečala uspešnost, konkurenčnost, okretnost in inovativnost v nabavi. Nabavna ekipa (v primeru velike družbe) in nabavniki (v primeru male in srednje velike družbe) na razpis prijavijo nabavno prakso, ki je v preteklem obdobju pozitivno zaznamovala delovanje nabave v družbi.

Ne zamudite priložnosti in se prijavite na delavnico, da izveste, kako delajo najboljši.

Na delavnici bosta predstavljeni nagrajeni praksi obeh zmagovalcev:

  • Kingsbox, d. o. o., je prejemnik priznanja Nabavna praksa leta 2023 v kategoriji malih in srednje velikih družb za projekt Digitalizacije nabavnih procesov. Komisija je podjetje Kingsbox, d. o. o., izbrala zaradi njihovega inovativnega in učinkovitega pristopa k digitalizaciji nabave. Poudarek na optimizaciji procesov poslovanja, vitki proizvodnji in vitki nabavi je privedel do zelo dobrih rezultatov, ki so bili ključni pri tej odločitvi Nagrajeno prakso bo predstavil Jaka Strnad.
  • Danfoss Trata, d. o. o., je prejemnik priznanja Nabavna praksa leta 2023 v kategoriji velikih podjetij za projekt Cost Down Engine. CDE je sistematičen proces zmanjševanja stroškov produkta z uporabo tehničnih, procesnih in komercialnih idej. To prakso v družbi izvaja že 9 leto in jo vsako leto izboljšuje, kar dokazuje njeno učinkovitost in trajnost Nagrajeno prakso bo predstavil Aleksander Polajzer.

Delavnico bo vodila Marina Lindič.




 

Prijave in plačilo kotizacije:

Prijave in plačila kotizacije potekajo neposredno na ZNS.

Uveljavite 15 % popust, če ste zaposleni pri podjetju, ki je član GZDBK!

Prijave so odprte do vključno četrtka, 8. 6. 2023.

 
Dodatna pojasnila: Združenje nabavnikov Slovenije, 040 572 108, info@zns-zdruzenje.si