Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Uporaba umetne inteligence (AI) za vodje

29. 1. 2024

10.00 začetek
11.30 zaključek

2 pedagoški uri

VIRTUALNO

Kotizacija

Člani: 126 € + DDV
Ostali: 159 € + DDV

Pri prijavi več oseb iz enega podjetja je kotizacija na osebo: člani 95  + DDV in ostali 118 € + DDV.

ePRIJAVA


Cilj izobraževanja je oskrbeti voditelje z naprednimi znanji ter spretnostmi na področju umetne inteligence, s poudarkom na njeni implementaciji v poslovnem okolju. Udeleženci bodo pridobili praktične izkušnje ter vpoglede v prepoznavanje priložnosti, ki jih prinaša integracija umetne inteligence, ter razumevanje, kako ta tehnologija lahko optimizira poslovne procese ter spodbuja inovacije. Poseben poudarek bo na obvladovanju tveganj, povezanih z umetno inteligenco, vključno z zaščito podatkov ter skladnostjo z GDPR.

Srečanje bo tudi priložnost za povezovanje in izmenjavo idej z vodilnimi strokovnjaki, kar bo udeležencem omogočilo razviti strategije za učinkovito vključitev umetne inteligence v svoje organizacije ter zagotoviti njeno varno uporabo.


Vljudno vabljeni. 

 

Vsebina:

  • uvod v Generativno Umetno Inteligenco in GPT tehnologijo – kaj je in kako deluje,
  • oblikovanje AI strategije: kako naj razmišljamo o prvih korakih vpeljave umetne inteligence, povečanje produktivnosti in znižanje operativnih stroškov,
  • razumevaje omejitev in tveganj (zanesljivost, varstvo podatkov, GDPR),
  • praktični primeri: uporaba umetne inteligence pri vsakodnevnih izzivih vodij (operativno vodenje, komunikacija, analiza podatkov, priprava slik, prezentacij) in 
  • postopek uvedbe AI v organizacijo.

Izobraževanje je namenjeno:

√ vodjem, 
√ direktorjem, 
√ administrativnim delavcem in
√ ostalim zainteresiranim za vsebino.Predavatelj: 
Domen Krč

Domen Krč je soustanovitelj svetovalnega podjetja Era Novum Partners, specializiranega za digitalizacijo in inovacije v podjetjih. Je strokovnjak za praktično uporabo tehnologij GPT v poslovnem sektorju, predvsem z vidika povečanja produktivnosti in zmanjšanja stroškov. Ima večletne izkušenje v hitro rastočih tehnoloških podjetjih, predvsem na področju razvoja izdelkov, trženja in prodaje: ko vodja trženja in prodaje pri borzi za trgovanje digitalnih valut (Bitstamp) je uvedel umetno inteligenco v več ključnih poslovnih analitičnih procesih in procesih komunikacije s strankami. Poleg tega je član Švicarskega združenja za umetno inteligenco.

Kotizacija:

Cena zajema udeležbo na dogodku, gradivo in potrdila. Potrdila se izdajo na zahtevo udeleženca.

Prijave:

Prijave sprejemamo do zapolnitve razpoložljivih mest. Skrajni rok za morebitno pisno odpoved je
25. 1. 2024. V nasprotnem primeru vam kotizacijo zaračunamo v celoti!

Plačilo

Kotizacijo predhodno nakažite na poslovni račun GZDBK pri NLB, d. d., Ljubljana, številka SI56 0297 0025 6614 247, sklic 20240129 + matična številka vašega podjetja.
Matična številka GZDBK: 2295032. ID GZDBK za DDV: SI68152990.
Potrdilo o plačilu predložite najpozneje ob prihodu na dogodek.

Dodatna pojasnila: Urška Rataj, 07 33 22 184, urska.rataj@gzdbk.si