Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Hitro branje (Power reading) / 2. dan

dvodnevna delavnica

Program

9.00 Začetek
10.30 Odmor
10.45 Nadaljevanje
12.30 Odmor za kosilo
13.30 Nadaljevanje
15.30 Zaključek

Trajanje: 14 pedagoških ur

Kotizacija

Člani: 150 € + DDV
Ostali: 210 € + DDV

Kdaj: četrtek in petek, 22. in 23. september 2011, ob 9.00
Kje: v Hotelu Balnea, Terme Dolenjske Toplice

Namen in cilj delavnice:
Spoznati in vaditi različne tehnike hitrega branja, naučiti se, kako uporabljati svoje možgane na veliko bolj učinkovit način. Učinki delavnice so takojšnji. Hitro branje pomeni prihranek na času in je učinkovita pot do novih informacij in poslovnih priložnosti.

 

Vljudno vabljeni!

 

Vsebina

 

  • Kako za 50 % in več povečati hitrost branja in si gradivo tudi zapomniti.
  • Kako optimizirati delo z informacijami in strategije za obdelavo informacij ter izboljšati učenje in pomnjenje.
  • Kako do največje možne mere izostriti spomin, dojemanje in zbranost.
  • Kako sprostiti svojo ustvarjalnost in organizirati zamisli.
  • Kako beležiti opombe ter učinkovito in z lahkoto oblikovati zapiske.

Na delavnico prinesite 1 leposlovno delo (roman) in 1 zahtevnejše gradivo (študijsko, strokovno), ki ne vsebuje preveč formul ipd. in ga potrebujete pri svojem vsakdanjem delu, študiju …

 

Ciljna skupina

Tisti, ki se po službeni dolžnosti vsakodnevno srečujejo z goro besedila, ki ga morajo v kratkem času razumeti in »unovčiti«. Tisti, ki študirajo na zahtevo podjetja in morajo osvojiti velike količine gradiva za izpite.

Predavatelj
Milan Kotnik

Je mednarodno priznan trener Nevro-lingvističnega programiranja z veljavno licenco s strani samega sokreatorja NLP Richarda Bandlerja. Usposabljal se je tako pri nas kot v Franciji in Angliji. Je ustanovitelj in direktor izobraževalnega Zavoda ENTRA in ima večletne izkušnje v izobraževanju s področja Nevro-lingvističnega programiranja. Njegova znanja in izkušnje mu omogočajo odlične rezultate pri razvoju osebnih veščin posameznika. Na leto izvede več izobraževanj za Praktike in za Mojstre praktike NLP in ostale krajše delavnice, ki so zasnovane na NLP. Odlikuje ga izreden občutek za posameznika in skupinsko dinamiko. Poleg izobraževanj in učnih delavnic izvaja tudi individualne treninge in osebna svetovanja (coaching) s področja osebne učinkovitosti in obvladovanja osebnih izzivov – med drugim tudi družinsko svetovanje.

Kotizacija:

Cena zajema udeležbo na dogodku, gradivo, pogostitev med odmorom, kosilo in potrdila. Potrdila se izdajo na zahtevo udeleženca.

Prijave:

Prijave sprejemamo do zapolnitve razpoložljivih mest. Pri zasedbi mest imajo prednost člani GZDBK. Skrajni rok za morebitno pisno odpoved je 15. 9. 2011. V nasprotnem primeru kotizacijo zaračunamo v celoti!

Plačilo:

Kotizacijo predhodno nakažite na poslovni račun GZDBK pri NLB, d. d., Ljubljana, številka SI56 0297 0025 6614 247, sklic 2011092223 + matična številka vašega podjetja.
Matična številka GZDBK: 2295032. ID GZDBK za DDV: SI68152990.
Potrdilo o plačilu predložite najpozneje ob prihodu na dogodek.

Dodatne informacije: 07 33 22 185