Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Elektronsko arhiviranje - Koliko vas stane tekoči meter arhiva?

seminar

Program

13.00 Začetek
15.00 Zaključek

Trajanje: 2 uri

Kotizacija

Člani: brezplačno
Ostali: 50 € + DDV

Seminar organiziramo v sodelovanju s podjetjem Mikrografija, d. o. o.

Kdaj: četrtek, 21. april 2011, ob 13.00
Kje: v sejni sobi GZDBK (Novi trg 11 - II. nadstropje, Novo mesto)

Namen in cilj seminarja:
Seznaniti se s tehnološkimi in zakonodajnimi možnostmi elektronskega arhiviranja ter njegovimi prednostmi in priložnostmi. Na konkretnem primeru bomo ocenili stroške na enoto gradiva, hranjenega na klasičen ali elektronski način.

Vljudno vabljeni!

Vsebina

 

Dokumenti v elektronski obliki imajo vse večjo vlogo v poslovnem okolju, na različnih odločitevnih ravneh. Odločitev za vpeljavo elektronskega arhiviranja v organizacijo temelji bodisi na priložnostih, ki jih nudi online dostop do arhiviranih vsebin bodisi je rezultat prostorske stiske ali nezmožnosti obvaladovanja velikih papirnih arhivov. Tudi zakonodajne možnosti so v zadnjih nekaj letih povečale privlačnost elektronskega arhiviranja, saj so elektronski dokumenti celo na sodišču pravno veljavni.

 

Ciljna skupina

Gospodarske družbe vseh velikosti (od majhnih do velikih), zadruge, zavodi, javna uprava, organizacije z veliko poslovnimi transakcijami (veliko kupcev, veliko dobaviteljev), vodje informatike, vodje financ in računovodstva, direktorji.

Predavateljica
Damjana Pirnar

Spec. managementa, je izvršna direktorica za področje trženja, prodaje in produkcije. Ima 7 let delovnih izkušenj s področja upravljanja z dokumenti, je strokovna svetovalka na področju vpeljave zakonsko skladnega ravnanja z elektronskimi dokumenti.

Kotizacija:

Cena zajema udeležbo na dogodku, gradivo in potrdila. Potrdila se izdajo na zahtevo udeleženca. Članom GZDBK brezplačno udeležbo omogoča podjetje Mikrografija, d. o. o.

Prijave:

Prijave sprejemamo do zapolnitve razpoložljivih mest. Pri zasedbi mest imajo prednost člani GZDBK. Skrajni rok za morebitno pisno odpoved je 15. 4. 2011. V nasprotnem primeru kotizacijo zaračunamo v celoti!

Plačilo:

Kotizacijo predhodno nakažite na poslovni račun GZDBK pri NLB, d. d., Ljubljana, številka SI56 0297 0025 6614 247, sklic 20110421 + matična številka vašega podjetja.
Matična številka GZDBK: 2295032. ID GZDBK za DDV: SI68152990.
Potrdilo o plačilu predložite najpozneje ob prihodu na dogodek.

Dodatne informacije: 07 33 22 185