Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Kadrovniki in PRovci z roko v roki

seminar

Program

15.00 Začetek
16.30 Zaključek

Trajanje: 2 pedagoški uri

Kotizacija

Člani: brezplačno
Ostali: 50 € + DDV

Seminar organiziramo v sodelovanju s Slovenskim društvom za odnose z javnostmi.

Kdaj: torek, 20. september 2011, ob 15.00
Kje: v sejni sobi GZDBK (Novi trg 11 - II. nadstropje, Novo mesto)

Namen in cilj seminarja:
Kaj imata skupnega HR in PR? Kam umestiti interno komuniciranje? Kako zagotoviti in ohraniti dobro sodelovanje med tema dvema ključnima strateškima službama? Na vsa ta vprašanja in še več bomo odgovorili na seminarju.

Vljudno vabljeni!

Predavateljica
Tamara Valenčič, Si.mobil

Je direktorica Službe za korporativno komuniciranje in odnose s sodelavci na Si.mobilu in vodi službe za Korporativno komuniciranje, Ravnanje s človeškimi viri in Razvoj zaposlenih. Izkušnje s področja odnosov z javnostmi je nabirala na poti od vlade do gospodarstva. Svojo pot je začela na Uradu vlade za komuniciranje, kjer je delala v sektorju za tuje javnosti. Nadaljevala je na Gospodarski zbornici Slovenije, kjer je službo za odnose z javnostmi ustanovila in pod njenim okriljem združila vse zbornične dogodke, vključno z nagrado GZS za izjemne gospodarske in podjetniške dosežke. Za tem je bila svetovalka za odnose z javnostmi na SCT-ju. Na Si.mobilu je poleg vodenja dveh strateških služb odgovorna tudi za družbeno odgovornost ter upravljanje korporativnega ugleda podjetja.

Kotizacija:

Cena zajema udeležbo na dogodku, gradivo in potrdila. Potrdila se izdajo na zahtevo udeleženca.

Prijave:

Prijave sprejemamo do zapolnitve razpoložljivih mest (30). Pri zasedbi mest imajo prednost člani GZDBK in PRSS. Skrajni rok za morebitno pisno odpoved je 15. 9. 2011. V nasprotnem primeru kotizacijo zaračunamo v celoti!

Plačilo:

Kotizacijo predhodno nakažite na poslovni račun GZDBK pri NLB, d. d., Ljubljana, številka SI56 0297 0025 6614 247, sklic 20110920 + matična številka vašega podjetja.
Matična številka GZDBK: 2295032. ID GZDBK za DDV: SI68152990.
Potrdilo o plačilu predložite najpozneje ob prihodu na dogodek.

Dodatne informacije: Polona Muhič (07 33 22 180, polona.muhic@gzdbk.si); Teja Lesjak (07 33 12 257, teja.lesjak@krka.biz