Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Naši člani praznujejo

Uspehov časomer

Uspeh št. 7

Le podjetja z jasnimi cilji slavijo 10, 20 … in celo 60 let delovanja. Da datumi ustanovitev uspešnih dolenjskih in belokranjskih podjetij ne bi ostali le v glavah ustanoviteljev, vodij, zaposlenih ali le nekje na papirju, bomo odslej o pomembnejših mejnikih delovanja naših članov pisali tudi v Uspehu.

Rubrika bo objavljena enkrat na leto v vsaki prvi številki časopisa v koledarskem letu. Svoje mesto v rubriki bodo našli le člani, ki so nam vrnili izpolnjene vprašalnike in bodo v tekočem letu praznovali okrogle jubileje. Pri tem bomo upoštevali tudi pravne prednike. Ob tej priložnosti prosimo vse člane, ki nam še niso vrnili izpolnjenih vprašalnikov, da to čim prej storijo in omogočijo, da bo rubrika Uspehov časomer čim bolj popolna.

V letu 2010 praznujejo:

10 let delovanja: EŠNM Višja strokovna šola, NOVOLES – PRIMARA, D. O. O., Straža.

20 let delovanja: ALFA – R, D. O. O., DEKORPLAST, D. O. O., INVESTBIRO NOVO MESTO, D. O. O., IST, D. O. O., KOMUNALA NOVO MESTO, D. O. O., SOPHOS, D. O. O., SPORTI, D. O. O., TELEVIZIJA NOVO MESTO, D. O. O., YURENA Novo mesto, D. O. O.

50 let delovanja: BOBIČ YACHT INTERIOR, D. O. O.

60 let delovanja: DOLENJSKI LIST NOVO MESTO, D. O. O.

Vsem članom izrekamo iskreno voščilo in vam tudi v prihodnje želimo čim uspešnejše poslovanje. Hkrati vas vabimo, da se tudi v prihodnje v čim večji meri vključujete v delovanje zbornice.

Nazaj