Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Uspehov časomer

Uspeh št. 11

Pred nami je že 2. rubrika Uspehov časomer, namenjena obeleževanju pomembnejših mejnikov delovanja naših članov. Kot se hitro obrne koledarsko leto, se vrtijo tudi poslovna leta. Le podjetja z jasnimi cilji slavijo 10, 20 … in celo 50 let delovanja. V letošnjem letu to velja za 17 članov.

V rubriki so objavljeni le člani, ki so nam vrnili izpolnjene vprašalnike in bodo v tekočem letu praznovali okrogle jubileje. Ob tej priložnosti prosimo vse člane, ki nam še niso vrnili izpolnjenih vprašalnikov, da to čim prej storijo in omogočijo, da bo rubrika Uspehov časomer čim bolj popolna.

V letu 2011 praznujejo:

10 let delovanja: 3 TAV, D. O. O., GVS, D. D., STIA, D. O. O., NOVO MESTO

20 let delovanja: ARHA, D. O. O., EKI, D. O. O., ČRNOMELJ, GIMPEX, D. O. O., NOVO MESTO, GLOBUS, D. O. O., METLIKA, ISKRA PIO, D. O. O., KURE & CO., D. O. O., REVIS, D. O. O., RSL PRODUCTION, D. O. O., TRANSCAR NOVO MESTO, D. O. O., VARING, ANTON FABJAN, S. P., ZAVAROVALNICA TRIGLAV, D. D., OE NOVO MESTO

50 let delovanja: KOMPAS NOVO MESTO, D. O. O., KZ TREBNJE, Z. O. O., TRIMO, D. D.

Vsem izrekamo iskreno voščilo in vam tudi v prihodnje želimo čim uspešnejše poslovanje. Hkrati vas vab imo, da se tudi v prihodnje v čim večji meri vključujete v delovanje zbornice in tako oblikujete tudi našo zgodovino.

Nazaj