Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Načrtovanje kariere zaposlenih nad 50-im letom in njihov prenos znanja na mlajše sodelavce.

5. dan ravnanja s človeškimi viri

Program

8.30 začetek
13.30 zaključek

Trajanje: 5 ur

Kotizacija

Člani: brezplačno
Ostali: 100,00 € + DDV

 

 

  

 

  

 

 

Dogodek organizira Sekcija za ravnanje s človeškimi viri v sodelovanju s Tatjano Dragovič, družbo Salviol, d. o. o. in Ministrstvom za delo, družino in socialne zadeve v sklopu projekta POZA

Kdaj: četrtek, 18. oktober 2012, ob 9.00 
Kje: v konferenčni dvorani Hotela Šport na Otočcu

Naslov 5. dne ravnanja s človeškimi viri: Načrtovanje kariere zaposlenih nad 50-im letom in njihov prenos znanja na mlajše sodelavce.

Vljudno vabljeni!

Članstvo v sekciji je brezplačno za vse zaposlene v podjetjih naših članov. Pristopna izjava SRČV.

Vsebina

 

Starost prebivalstva se v razvitih državah, kamor sodi tudi Slovenija, viša. Struktura zaposlenih je temu smiselno vse starejša. Nenehno pozabljamo na dejstvo, da je tudi delovna kondicija zaposlenih praviloma vse višja. Trend podaljševanja delovne dobe je zaslediti v vseh razvitih državah. Zato je prav, da delovno okolje in miselnost krepimo na način, ki je tem dejstvom primeren.

Ozrite se in videli boste sodelavce, ki so starejši od petdeset let. Morda ste med starejšimi zaposlenimi tudi sami. Gotovo boste na njihovem mestu prej, kot si mislite. Je vaše okolje preudarno in  pozitivno usmerjeno v izkoristek potenciala starejših zaposlenih? Je v vaši delovni sredini upoštevano dejstvo o staranju delovnega prebivalstva? Bo vaše podjetje na želenem nivoju s starejšo strukturo zaposlenih čez 10 let? Boste obdržali dragocena znanja in izkušnje sodelavcev, ki dosegajo pogoje za upokojitev, ali bo morda tudi to upokojeno z njim?

V okviru dogodka bomo podelili tudi priznanje za Vzoren primer ravnanja s človeškimi viri Gospodarske zbornice Dolenjske in Bele krajine za leto 2011.

 

PROGRAM

 

Moderator: Primož Zupan

Predavateljici: 

Tatjana Dragovič

Irena Kuntarič Hribar

Kotizacija:

Cena zajema udeležbo na dogodku, gradivo, pogostitev med odmorom in potrdila.
Potrdila se izdajo na zahtevo udeleženca. 

Prijave:

Prijave sprejemamo do zapolnitve razpoložljivih mest. Pri zasedbi mest imajo prednost člani GZDBK. Skrajni rok za morebitno pisno odpoved je 15. 10. 2012. V nasprotnem primeru kotizacijo zaračunamo v celoti!

Plačilo

Kotizacijo predhodno nakažite na poslovni račun GZDBK pri NLB, d. d., Ljubljana, številka SI56 0297 0025 6614 247, sklic 20121018 + matična številka vašega podjetja.
Matična številka GZDBK: 2295032. ID GZDBK za DDV: SI68152990.
Potrdilo o plačilu predložite najpozneje ob prihodu na dogodek.

Dodatna pojasnila: mag. Nina Šab, 07 33 22 185, nina.sab@gzdbk.si.