Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Forum dobre poslovne prakse v podjetju L-TEK

8. 7. 2022

13.00 začetek
15.30 zaključek


Na ogled podjetja vabimo vse člane Sekcije za kakovost (SK), kakor tudi vse ostale, ki bi to želeli postati. Članstvo v sekciji je brezplačno za vse zaposlene v podjetjih, ki so člani GZDBK.

Pristopite k sekciji! Pristopna izjava SK

V podjetju L-Tek®,
d. o. o., Cesta Miloša Kovačiča 2, Šentjernej


Udeležba je brezplačna in je mogoča le za člane GZDBK po predhodni prijavi.

ePRIJAVA

Število mest je omejeno. Prednost pri zasedbi razpoložljivih mest imajo člani sekcije za kakovost.

 

PROGRAM FORUMA:

13.00 prihod in sprejem v podjetje

13.05 uvodni pozdrav gostitelja

13.15 predstavitev podjetja in sistema kakovosti v podjetju

14.15 ogled podjetja

15.00 odhod na malico




Sekcija za kakovost (SK) pri GZDBK vabi člane na obisk podjetja L-Tek®, ki na visoki ravni razvija in izdeluje kompleksne visokotehnološke elektronske proizvode majhnih in velikih serij (EMS – Electronic Manufacturing Services) v različnih vejah industrije (IoT, Medicina, Merilna tehnologija,…). Ponosni so, da z njimi sodeluje in jim zaupa množica uveljavljenih podjetij in partnerjev. V podjetju delajo motivirani in usposobljeni inženirji, specialisti za programsko in strojno opremo, ki za stranke vedno poiščejo najučinkovitejše in najzmogljivejše rešitve. Podjetje je oktobra 2020 za vzorno ravnanje z zaposlenimi prejelo tudi laskavo priznanje! 

Prisotnim bo zaupana uspešna poslovna zgodba podjetja, s poudarkom na praksi, kako razvijajo, vzdržujejo in zagotavljajo sistem kakovosti v svoji branži oz. v svojem podjetju. 



Raziskave in razvoj so ključni gradniki storitev za izdelavo novih produktov po meri stranke tega podjetja. Prisotnost v različnih vejah industrije jim širi obzorja, znanja in partnerstva. 

Vljudno vabljeni!