Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Miklavžev računovodski zajtrk: Digitalizacija in avtomatizacija poročil in poročanj

5. 12. 2023

8.30 vpis prisotnosti in sprejem
9.00 tematsko strokovno druženje [1]
10.30 seja [2]
11.00 zaključek

V sejni sobi GZDBK (2. nadstropje, Novi trg 11, Novo mesto)

Kotizacija

Člani: brezplačno
Ostali: 150 € + DDV

Prednost pri zasedbi razpoložljivih mest imajo člani.

ePRIJAVA

 

 

Namen in cilj računovodskih dogodkov sekcije je povezovati računovodje Dolenjske in Bele krajine, zadolžene za računovodska, davčna in  finančna področja ter vse, ki želijo utrjevati ter širiti strokovna poznanstva, znanja in izkušnje na tem področju.

 

 

Računovodski zajtrk sestavljata dva sklopa:

  • [1] Tematsko strokovno druženje: Predstavitev o digitalizaciji in avtomatizaciji poročil in procesa poročanja v družbah, s poudarkom na vpeljavi digitalizacije in avtomatizacije v proces poročanja, bosta vodila Dejan Gavrilovski in Sašo Sukič iz podjetja A Tax International d.o.o. Na predstavitvi bo predstavljen pristop k digitalizaciji poročanja in različne možnosti avtomatizacije priprave različnih poročil, vključno s primeri iz prakse. Izpostavljeni bodo najpogostejši izzivi na tem področju in podane rešitve, ki vključujejo potrebo po jasnem načrtu, programski opremi, znanju zaposlenih, organizacijski kulturi in celovitosti podatkov.
    Po predavanju sledi še predstavitev poslanstva ZDSS in revije Davčno-finančna praksa.
  • [2] Seja na kateri se spremlja in sooblikuje program dela Sekcije računovodij. Sejo vodi Aleš Plantan, predsednik sekcije računovodij Dolenjske in Bele krajine, direktor podjetja Finskatt, d. o. o. 

Dogodek organizira Sekcija računovodij Dolenjske in Bele krajine (SR DBK) v sodelovanju z Zbornico davčnih svetovalcev Slovenije (ZDSS) - v sklopu Dneva odprtih vrat ZDSS.


Teme dogodkov določamo glede na trenutne izzive in želje ter vprašanja članov. Prav zato so dobrodošli tudi vaši predlogi za prihodnje dogodke sekcije. Zaupajte nam jih na nina.sab@gzdbk.si

K udeležbi vabimo vse člane GZDBK, vse člane Sekcije računovodij Dolenjske in Bele krajine (SR DBK), kakor tudi vse ostale, ki bi to želeli postati. Članstvo v sekciji je brezplačno za vse zaposlene v podjetjih, ki so člani GZDBK.

Pristopite k sekciji! Pristopna izjava SRDBK >

Vljudno vabljeni.

Dnevni red računovodskega zajtrka:

9.00 Digitalizacija in avtomatizacija poročil in poročanj

  • Dejan Gavrilovski, A Tax International d.o.o. in
  • Sašo Sukič, A Tax International d.o.o.

10.10 Predstavitev ZDSS in revije Davčno-finančna praksa

10.30  Seja Sekcije računovodij Dolenjske in Bele krajine

Sejo vodi Aleš Plantan, predsednik sekcije računovodij Dolenjske in Bele krajine, direktor podjetja Finskatt, d. o. o. z naslednjim dnevnim redom:

  • Predstavili bomo nabor nadaljnjih aktualnih izobraževanj in srečanj, ki so že razpisna in se nanje že lahko oddajo prijave za udeležbo.
  • Urejali bomo predlog programa dela sekcije za leto 2024. Program dela sekcije se prilagodi glede na mnenja in predloge prisotnih.

DELO SEKCIJE RAČUNOVODIJ TEMELJI NA MNENJU IN PREDLOGIH VSEH ČLANOV. ZAUPATE JIH LAHKO NA DOGODKU SEKCIJE ALI PO NJEM.

Kotizacija:

Cena zajema udeležbo na dogodku, gradivo, pogostitev in potrdila. Potrdila se izdajo na zahtevo udeleženca.

Prijave:

Prijave sprejemamo do zapolnitve razpoložljivih mest. Pri zasedbi mest imajo prednost člani GZDBK. Skrajni rok za morebitno pisno odpoved je 1. 12. 2023. V nasprotnem primeru vam kotizacijo zaračunamo v celoti!

Plačilo:

Kotizacijo predhodno nakažite na poslovni račun GZDBK pri NLB, d. d., Ljubljana, številka SI56 0297 0025 6614 247, sklic 20231205 + matična številka vašega podjetja.
Matična številka GZDBK: 2295032. ID GZDBK za DDV: SI68152990.
Potrdilo o plačilu predložite najpozneje ob prihodu na dogodek.

Dodatna pojasnila: mag. Nina Šab, 07 33 22 185, nina.sab@gzdbk.si

 

 

Dogodek poteka v sklopu projekta SRC-EDIH.


EN