Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Obveščajte me o dogodkih

S klikom na "Soglašam" dajem prostovoljno in izrecno privolitev, da lahko Gospodarska zbornica Dolenjske in Bele krajine zgoraj navedene osebne podatke uporablja za komunikacijo z mano in jih obdeluje v skladu s Politiko varovanja osebnih podatkov GZDBK.

Soglašam z obveščanjem:*


Pošiljajte mi:*

Še posebej me obveščajte s posameznimi sporočili o vsebinah, povezanih s področjem:Polja, označena z zvezdico (*), so obvezna.

S klikom na "Soglašam" izjavljam, da sem seznanjen/-a z vsebino privolitve ter s pravico do dostopa do svojih osebnih podatkov, pravico do popravka, pravico do izbrisa (»pozabe«), pravico do prenosljivosti, pravico zahtevati omejitev obdelave osebnih podatkov in pravico do ugovora.

Privolitev je dana za čas do preklica. Svojo odločitev o privolitvi lahko kadar koli spremenite/prekličete s sporočilom na info@gzdbk.si.

Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali odgovorno in spoštljivo. Več informacij najdete v naši Politiki varovanja osebnih podatkov GZDBK.

Za vse informacije glede vaših osebnih podatkov se lahko kadar koli obrnete na nas, tako da pošljete sporočilo na e-naslov info@gzdbk.si.

Upravljavec osebnih podatkov: Gospodarska zbornica Dolenjske in Bele krajine, Novi trg 11, 8000 Novo mesto.