Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Karierni sejem MOJE DELO 2016

Skupni sejemski nastop članov GZDBK

Skupni sejemski nastop članov GZDBK

Kdaj: sreda, 5. oktober 2016, od 10.00 do 19.00 
Kje: v Cankarjevem domu v Ljubljani

Namen skupnega sejemskega nastopa:
Novembra 2009 smo prvič združili moči in skupaj kot regija nastopili na sejmu Kariera 2009. Skupni nastop se je izkazal kot pozitivna, sinergijska in inovativna izkušnja vseh udeleženih. Sejemski nastop pod okriljem GZDBK smo izvedli petkrat, letos ga našim članom omogočamo šestič. 

Vljudno vabljeni, da nas na sejmu obiščete tudi vi!

Vsebina

 

Podjetja Dolenjske in Bele krajine se zavedajo pomena zaposlenih pri uspešnosti delovanja. Interes sodelujočih podjetij je, da se predstavijo kot privlačen delodajalec in razrešijo svoje težave ob morebitnem pomanjkanju določenih kadrov. Prav zato so se nekatera dolenjska in belokranjska podjetja odločila, da se skupaj, pod okriljem Gospodarske zbornice Dolenjske in Bele krajine, predstavijo na kariernem sejmu MOJE DELO 2016.

Na letošnjem sejmu se bo tako predstavilo devet podjetij, članov GZDBK: Adria Mobil, AkrapovičKrkaRevozTerme Krka, TPV, Treves, Trimo in Zavarovalnica Tilia skupaj z Zavarovalnico Maribor, d. d., ki bosta skupaj s hrvaškima zavarovalnicama Velebit osiguranje, d. d., in Velebit životno osiguranje, d. d., od 1. 11. 2016 združeni v Zavarovalnico Sava, d. d.

Naš regijski nastop na vseslovenskem sejmu bomo tudi letos podkrepili tudi z udeležbo Mestne občine Novo mesto, s čimer želimo obiskovalcem sejma približati življenje in delo v prestolnici naše regije.

Na sejmu bomo obiskovalce, kakor tudi vse sodelujoče razstavljavce seznanili s projektoma GZDBK: APP - Atraktivna Promocija Promocije zdravja pri delu in Vseslovenska kampanja za ozaveščanje delodajalcev za ohranjanje in krepitev zdravja zaposlenih na delovnem mestu, ki ju je na podlagi Javnega razpisa za sofinanciranje projektov promocije zdravja na delovnem mestu v letu 2015 in 2016 finančno podprl Zavod za zdravstveno zavarovanje Slovenije.

 

 

Dodatna pojasnila: mag. Nina Šab, 07 33 22 185, nina.sab@gzdbk.si.