Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Zbor SRČV in Forum dobre poslovne prakse v podjetju Mikrografija

9. 6. 2022

13.30 začetek
15.00 zaključek s pogostitvijo

V podjetju Mikrografija d. o. o. (Foersterjeva 10, 8000 Novo mesto)

Na ogled podjetja vabimo vse člane Sekcije za ravnanje s človeškimi viri (SRČV), kakor tudi vse ostale, ki bi to želeli postati. Članstvo v sekciji je brezplačno za vse zaposlene v podjetjih, ki so člani GZDBK.

Pristopite k sekciji! Pristopna izjava SRCV

Število mest je omejeno. 

Udeležba je brezplačna in je mogoča le za člane GZDBK po predhodni prijavi.

ePRIJAVA

Prednost pri zasedbi razpoložljivih mest imajo člani Sekcije za ravnanje s človeškimi viri.

 

Sekcija za ravnanje s človeškimi viri (SRČV) pri GZDBK vabi na obisk podjetja, ki je oktobra 2021 prejelo laskavo, a zasluženo priznanje za vzorno ravnanje z zaposlenimi. 

Podjetje Mikrografija, d. o. o. je prav gotovo eno najuspešnejših podjetij v naši regiji in zanos ustanoviteja, lastnika ter direktorja podjetja in tudi vseh zaposlenih v tem podjetju je nekaj kar se preprosto ne da spregledati. 

Na samem začetku prihoda v podjetje bo potekal letni zbor sekcije. Predsednica bo predstalvila preteklo delovanje in plan za prihodnje delo sekcije. Takoj za tem se bomo prepustili gostitelju, da nam predstavi vzorno poslovno prakso podjetja Mikrografije. Gostovanje v podjetju bomo zaključili z medsebojnim neformalnim druženjem prisotnih ob pogostitvi.

Vljudno vabljeni!

VSEBINA

 

13.30 zbor članov Sekcije za ravnaje s človeškimi viri

13.45 predstavitev Vzornega primera ravnanja z zaposlenimi in uspešnega regijskega podjetja Mikrografija 

15.00 druženje s pogostitvijo

Mikrografija, d. o. o.

Že 30 let za svoje stranke ustvarjajo najbolj optimalne "celovite rešitve na področju elektronskega poslovanja" in z navdušenjem zagrizejo prav v vsak poslovni izziv. 

S svojo inovativnostjo, prilagodljivostjo in nenehnim usposabljanjem zaposlenih pripomorejo k učinkovitemu in uspešnemu izvajanju projektov ter postavljanju kar najboljših temeljev digitalnega poslovanja strank.

M team » video

V podjetju Mikrografija so zaposleni izkušeni strokovnjaki s področja informatike, obvladovanja dokumentov in arhivistike, ki svoje znanje nenehno nadgrajujejo, tako doma, kot tudi v tujini.

Podjetje se zaveda, da so za izjemno skrb za stranke podjetja, zaposleni ključ do uspeha in zmag v prihodnosti, zato zavzeto posvečajo veliko pozornosti pogojem dela in ravnanju z zaposlenimi. Pričujoče k temu, da gradijo obetaven in vzoren odnos z zapolenimi, sta gotovo tudi certifikat Družini prijazno podjetje in laskavo priznanje Vzorni primer ravnanja s človeškimi viri Gospodarske zbornice Dolenjske in Bele krajine, prejeto oktobra 2021 na 14. dnevu ravnanja s človeškimi viri, na Otočcu

Dodatna pojasnila: mag. Nina Šab, 07 33 22 185, nina.sab@gzdbk.si

------------------------------------------------------------------------------------------ 

PROMOCIJA projekta POLET

Projekt »Razvoj celovitega poslovnega modela za delodajalce za aktivno in zdravo staranje zaposlenih (POLET)« izvaja od oktobra 2018 Združenje delodajalcev Slovenije v sodelovanju s partnerji, Gospodarsko zbornico Slovenije, Štajersko gospodarsko zbornico in Obrtno-podjetniško zbornico Slovenije, pridobilo pa ga je na Javnem razpisu za sofinanciranje projektov podaljševanja delovne aktivnosti in zmanjševanje odsotnosti z dela Ministrstva za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti.

Namen projekta POLET je s pomočjo razvoja in implementacije inovativnega celovitega poslovnega modela za delodajalce za aktivno in zdravo staranje zaposlenih doseči večjo osveščenost in boljšo informiranost delodajalcev in zaposlenih ter boljšo usposobljenost delodajalcev za izvajanje ukrepov na tem področju.