Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Zbor računovodij v podjetju FerroČrtalič d.o.o.

18. 5. 2023

12.30 začetek
14.30 zaključek s pogostitvijo

V podjetju FerroČrtalič d. o. o. (Sela pri Dolenjskih Toplicah 47, 8350 Dolenjske Toplice)

Število mest je omejeno. 

Udeležba je brezplačna in je mogoča le za člane GZDBK po predhodni prijavi.

ePRIJAVA

Prednost pri zasedbi razpoložljivih mest imajo člani Sekcije računovodij.



Sekcija računovodij v sodelovanju s podjetjem FerroČrtalič d. o. o. vabi na letni zbor in ogled poslovne prakse gostitelja.

FerroČrtalič d. o. o. je družinsko, ambiciozno in vodilno podjetje za razvoj in proizvodnjo visokokakovostnih produktov in rešitev po meri zahtevnih kupcev v svoji branži. Inovativna naravnanost ter razvojno globalna usmerjenost, uvršča podjetje v sam vrh uspešnih poslovnih praks naše regije.

Na obisku podjetja bomo na začetku opravili letni zbor sekcije. Predsednik sekcije bo predstavil preteklo delovanje in plan za prihodnje delo sekcije. Nato bo sledila predstavitev našega gostitelja. Gostovanje bomo zaključili z druženjem ob pogostitvi.

Na ogled podjetja vabimo vse člane Sekcije računovodij, kakor tudi vse ostale člane GZDBK in tiste, ki bi to želeli postati. Članstvo v sekciji je brezplačno za vse zaposlene v podjetjih, ki so že člani GZDBK.

Pristopite k sekciji! Pristopna izjava SRDBK.

Vljudno vabljeni!

VSEBINA

12.30 - Zbor članov Sekcije računovodij

12.45 - Prestavitev uspešne poslovne prakse in ogled podjetja FerroČrtalič d. o. o.

14.30 - Druženje prisotnih ob pogostitvi

FerroČrtalič d. o. o.

FerroČrtalič je družinsko podjetje s skoraj 60 letno tradicijo. Razvijajo rešitve in proizvajajo stroje za tehnologije obdelave površin, skozi registrirano blagovno znamko FerroECOBlast Europe, ki predstavlja rešitve za najzahtevnejše izzive v industriji površinske obdelave. Locirani so v osrčju Evrope na teritoriju najbolj inovativnega tehničnega znanja. Strankam iz celega sveta zagotavljajo najboljše možne rešitve obdelave površin. Nenehne izboljšave, raziskave in inovacije dodajajo vrednost podjetju in kupcem. Njihove glavne prednosti so visoko izobražena ekipa z visokotehnološkim znanjem, bogate izkušnje, specializacija, raziskave, prilagajanje potrebam strank (izpolnjevanje potreb in pričakovanj kupcev) in to, da so zanesljiv in zaupanja vreden partner. Odlikuje se s kakovostno ekipo zaposlenih, ki podjetju zagotavljajo uspeh in razvoj v zelo zahtevni branži.

Video predstavitev podjetja >

 

Dodatna pojasnila: mag. Nina Šab, 07 33 22 185, nina.sab@gzdbk.si