Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Obisk podjetja TEM Čatež

26. 10. 2023

13.00 sprejem v podjetje
15.10 zaključek

TEM Čatež d.o.o. Čatež 13, Velika Loka

Udeležba je brezplačna, a je obvezna predhodna ePRIJAVA.

Prednost pri zasedbi razpoložljivih mest imajo člani!

Članstvo v strokovnih sekcijah, ki delujejo pri GZDBK, je za osebe zaposlene pri podjetju, ki je član GZDBK, brezplačno. Pristopite k sekciji! Pristopna izjava SI.


Vse sekcije so predstavljene tako na spletni strani kot v zborniku, ki je izdan ob 15 letnici delovanja GZDBK, junija 2022.


  

Dogodek organizira strokovna sekcija Gospodarske zbornice Dolenjske in Bele krajine (GZDBK), in sicer: Sekcija za informatiko (SI).

Izmenjava dobrih poslovnih praks
GZDBK organizira številne forume, oglede in izmenjave dobrih poslovnih praks podjetij, podjetnikov in ostalih delovnih organizacij. Izvršni odbori vsake posamezne strokovne sekcije pri regijski zbornici oblikujejo lasten letni program delovanja sekcije in v sklopu tega programa vsaka strokovna sekcija skrbi tudi za izmenjavo dobrih poslovnih praks z obiski le-teh. Tokrat si je SI zastavila obisk podjetja TEM Čatež, d. o. o.

 

Vljudno vabljeni!

Andrej Železnik, predsednik Sekcije za informatiko (SI) in vodja službe informatike (IT manager) pri TEM Čatež, d. o. o. iz Velike Loke

Tomaž Kordiš, direktor Gospodarske zbornice Dolenjske in Bele krajne (GZDBK)

Podjetje TEM Čatež, d. o. o. iz Velike Loke

TEM Čatež je vodilni proizvajalec modernih in estetskih stikal in vtičnic v regiji. Svojim uporabnikom že pol stoletja zagotavljajo pozitivno ter enostavno izkušnjo, hkrati pa s preprosto vgradnjo in uporabo izdelkov, širokim izborom barv in materialov, zadovoljijo še tako zahtevne želje vsakega uporabnika in prostora. Več o podjetju: https://www.tem.si/o-podjetju/ 

TEM. Ustvarjen za vsak prostor. (On l Off and everything in between.)

Pri svojem delovanju jih vodijo temeljne vrednote poštenost, odprtost, medsebojno zaupanje in sodelovanje. Partnerjem zagotavljajo pozitivno in enostavno izkušnjo s podjetjem in njihovimi izdelki.

Vsem vključenim v vsakdanje delovne procese zagotavljajo odprt in transparenten partnerski odnos, saj si prizadevajo svojim uporabnikom ponuditi dobro uporabniško izkušnjo. 

S svojimi potenciali ter vrednotami zaposleni združeni prispevajo k visoki kakovosti izvajanja poslovne dejavnosti in rasti podjetja. 

 

 

Vsebina

Ob prihodu v podjetje (Čatež 13, Velika Loka) bodite pravočasni, saj je potrebno urediti registracijo obiskovalcev na recepciji. Nato se skupaj odpravimo v podjetje.

V podjetju bomo prisluhnili gostitelju, predsedniku sekcije za informatiko, Andreju Železniku, ki nan bo predstavil podjetje in sprejemni nagovor gostitelja in predstavitev podjetja in obvladovanje ter razvoj učinkovitosti avtomatizacije, digitalizacije, robotizacije in IT varnosti v podjetju. Prisotne bomo nagovorili tudi o inovacijskem ekosistemu in mreženju, kar spodbujamo pri GZDBK med ostalim tudi skozi projekt SRC-EDIH. Nato bo sledil ogled proizvodnje.

Gostovanje zaključimo z druženjem ob pogostitvi, kjer si bodo prisotni lahko prosto izmenjali mnenja, spoznanja in izkušnje.

AGENDA:

13.00 sprejem udeležencev v podjetje
13.05 sprejemni nagovor gostitelja s predstavitvijo podjetja in predstavitvijo obvladovanja ter razvoj učinkovitosti avtomatizacije, digitalizacije, robotizacije in IT varnosti v podjetju
13.30 inovacijski ekosistem in mreženje (SRC-EDIH)
13.40 voden ogled proizvodnje
14.10 – 15.10 čas za druženje prisotnih ob pogostitvi

 

Več o delovanju Sekcije za kakovost (SI) >

 

Vse sekcije so predstavljene tako na spletni strani kot v zborniku, ki je izdan ob 15 letnici delovanja GZDBK, junija 2022.

 

ω    KAKO POSTATI ČLAN STROKOVNE SEKCIJE?

V strokovno sekcijo se lahko včlanite, tako da izpolnite Pristopna izjava SI in jo dostavite Gospodarski zbornici Dolenjske in Bele krajine (GZDBK). Članstvo v sekciji je za osebe zaposlene pri podjetju, ki je član GZDBK, brezplačno.

ω    KAKO POSLATI ČLAN IZVRŠNEGA ODBORA STROKOVNE SEKCIJE?

Vsa pojasnila o delovanju strokovnih sekcij pridobite pri mag. Nini Šab, skrbnici strokovnih sekcij GZDBK (07 33 22 185, nina.sab@gzdbk.si)

 

Dodatna pojasnila: mag. Nina Šab, 07 33 22 185, nina.sab@gzdbk.si, skrbnica strokovnih sekcij GZDBK

 

Dogodek poteka v sklopu projekta SRC-EDIH.



EN