Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Obisk podjetja Iskra PIO s Sekcijo za ravnanje s človeškimi viri

17. 6. 2024

13.00 začetek
14.30 zaključek

 

ISKRA PIO, d.o.o., Trubarjeva cesta 5, Šentjernej

Na ogled gostitelja vabimo vse člane Sekcije za ravnanje s človeškimi viri (SRČV), kakor tudi vse ostale, ki bi to želeli postati. Članstvo v sekciji je brezplačno za vse zaposlene v podjetjih, ki so člani GZDBK.

Pristopite k sekciji! Pristopna izjava SRČV

Število mest je omejeno. Prednost pri zasedbi teh imajo člani.

Udeležba je brezplačna za vse, a je potrebno oddati ePRIJAVO.

 

Sekcija za ravnanje s človeškimi viri (SRČV) pri GZDBK vabi na ogled Iskra PIO, d. o. o. 


Srečanje se bo začelo z zborom Sekcije  ravnanje s človeškimi viri, na katerem bo predsednica sekcije Nina Nikić, iz podjetja ADRIA DOM, d. o. o., prisotne seznanila z delom sekcije v preteklem obdobju in s programom dela za v prihodnje. Sledil bo nagovor o aktualnih vsebinah na projektu SRC-EDIH.

Nato bodo prisotni prisluhnili predstavitvi podjetja in kadrovske prakse v podjetju Iskra PIO in si tudi ogledali proizvodnjo.   

Vljudno vabljeni!



PROGRAM  

  • Zbor članov Sekcije za ravnanje s človeškimi viri
  • Aktualno pri projektu SRC-EDIH
  • Predstavitev podjetja in kadrovske prakse v podjetju
  • Voden ogled proizvodnje
  • Zaključek s pogostitvijo

Zaključek je priložnost, da se prisotni prosto družijo, si izmenjujejo mnenja ter krepijo poznanstva s stanovskimi kolegi.

GOSTITELJ 

Iskra PIO

Iskra PIO, d.o.o. ima osnovno dejavnost projektiranja in izdelave opreme za čisto in čistilno tehnologijo. V svojem inženiringu, na podlagi dolgoletnih izkušenj ter sprotnega izobraževanja in uvajanja novosti, nenehno razvijajo opremo za čisto in čistilno tehnologijo. Družba je edini proizvajalec tovrstne opreme v Sloveniji, s katero enakovredno nastopajo tudi na tujem trgu, kateremu je namenjeno 50 % proizvodnje tega programa. V podjetju je zaposlenih več kot 160 sodelavcev, od tega več kot 50 razvojnih inženirjev. Z intenzivnim zaposlovanjem visoko strokovnega tehničnega kadra v preteklih letih se vsako leto povečuje obseg proizvodnje in zvišuje nivo kakovosti izdelkov. Podjetje se uspešno razvija in postaja priznan razvojni dobavitelj najzahtevnejših rešitev z visoko vrednostjo na globalnem trgu farmacevtske in biotehnološke industrije. Iskra PIO je tudi prejemnik priznanja za vzoren primer ravnanja s človeškimi viri GZDBK za leto 2022.

Dodatna pojasnila: mag. Nina Šab, 07 33 22 185, nina.sab@gzdbk.si.


Dogodek poteka v sklopu projekta SRC-EDIH.

EN