Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Član - članu: Razkužilo Ecocid S

Član - članu: Razkužilo Ecocid S

21.4.2020

V luči razmer s Covid-19 in zagotavljanja ustreznih delovnih pogojev v podjetjih in ostalih organizacijah bi želeli vse morebitne uporabnike opozoriti na učinkovito in zanesljivo razkužilo člana GZDBK, podjetja Krka, d. d., Novo mesto - Ecocid S.

Ecocid S je vsestransko visokoaktivno razkužilo za različne površine, v obliki vodotopnega praška, ki omogoča varno in učinkovito zaščito pred virusi, bakterijami in glivami (več na povezavi).

Primeren je za redno razkuževanje površin – z njim lahko razkužujemo tla, kljuke, ograje in druga oprijemala, toaletne prostore, predpražnike, primeren je tudi za razkuževanje oblačil in obutve.

Priprava je enostavna - 50 g praška raztopite v 5 litrih mlačne vode. Tako pripravljeno 1 % raztopino pustite učinkovati 15 minut na površinah, potem pa jih sperite z vodo pitne kakovosti.

Izdelek je varen, v kolikor se uporablja v skladu z navodilu za uporabo.

Na spodnjih povezavah najdete varnostna lista in navodila za uporabo ter praktičen prikaz priprave in uporabe raztopine. Na voljo je v pakiranju po 25 x 50 g, 1 kg in 2,5 kg.

Izdelek je na razpolago pri članu GZDBK, podjetju Total d.o.o., v vseh lekarnah, veletrgovcih (Salus, Kemofarmacija, Farmadent), Sanolaborjih, specializiranih veletrgovcih (Bent, Makom, Roko) in drugih prodajalcih.

Navodilo za uporabo >

Varnostni list ECOCID® S >

Varnostni list Ecocid S, vodna raztopina =<4 % >

Kako enostavno razkužimo površine >

 

Vir in foto: Krka, d. d., Novo mesto

Nazaj