Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Novice

Pod okriljem GZDBK na sejem Kariera 2009

23.11.2009 - Gospodarske družbe Dolenjske in Bele krajine se zavedajo pomena zaposlenih pri uspešnosti delovanja. Še ne dolgo tega je bila ključna težava podjetij pridobiti ustrezno usposobljene zaposlene. Danes temu ni tako, a vendar so se nekatera dolenjsko in belokranjska podjetja odločila, da se skupaj, pod okriljem Gospodarske zbornice Dolenjske in Bele krajine, predstavijo na sejmu Kariera 09. Vabimo vas, da nas obiščete na sejmu.
Več …

Drugi dan ravnanja s človeškimi viri

21.10.2009 - Sekcija za ravnanje s človeškimi viri je 20. 10. 2009 na Otočcu pripravila že 2. dan ravnanja s človeškimi viri. Letošnja naslovna tema ja bila Vrednote za prihodnost. Številna udeležba je nagradila prizadevanja sekcije, da v naš prostor pritegne zanimive predavatelje. Več o vsebini dneva boste lahko kmalu našli na spletni strani Sekcije za ravnanje s človeškimi viri.
Več …

Posvet Zavoda RS za zaposlovanje z delodajalci

19.10.2009 - Zavod za zaposlovanje, Območna služba Novo mesto in Območna Obrtno-podjetniška zbornica  Novo mesto organizirata posvet z delodajalci. Udeležence posveta bodo seznanili z aktualnim dogajanjem na trgu dela. Posvet bo v četrtek, 12. novembra 2009, ob 12. uri v dvorani OOZ Novo mesto, Foersterjeva 10,  Novo mesto.           Program posveta: Predstavitev...
Več …

Problematika elektroenergetske preskrbe Dolenjske in Bele krajine

14.10.2009 - Upravni odbor Gospodarske zbornice Dolenjske in Bele krajine se je na svoji 13. redni seji seznanil s problematiko elektroenergetske preskrbe Dolenjske in Bele krajine. Poseben poudarek je bil namenjen obstoječi infrastrukturi, ki je pogosto na robu zmogljivosti, zaradi česar lahko v prihodnje pričakujemo težave pri zanesljivosti oskrbe z električno energijo.
Več …

1 2 3 4