Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

3. razvojna os

Javna predstavitev sprememb na avtocesti A2 Ljubljana - Obrežje pri Novem mestu do priključka Maline

16.3.2012

Ministrstvo za infrastrukturo in prostor, Direktorat za prostor in Direktorat za ceste organizirata javno predstavitev s spremembami rešitev za avtocesto A2 Ljubljana - Obrežje pri Novem mestu do priključka Maline.

Javna seznanitev, je namenjena seznanitvi javnosti s spremenjenimi rešitvami, ki so izdelane na podlagi sprejetih stališč do pripomb in predlogov iz javne razgrnitve, predvsem pa z rešitvami za prostorske ureditve, ki zahtevajo spremembo meje območja državnega prostorskega načrta.

Javna predstavitev bo potekala v četrtek, 22. marca 2012, s pričetkom ob 17.00, v veliki predavalnici v prostorih zavoda Grm Novo mesto - Centru biotehnike in turizma Sevno 13, Novo mesto.

Dokumentacija je od 15. - 30. marca 2012 na vpogled:

  • na Ministrstvu za infrastrukturo in prostor, Direktoratu za prostor, Litostrojska 54, Ljubljana,
  • na Ministrstvu za infrastrukturo in prostor, Direktoratu za ceste, Langusova 4, Ljubljana,
  • v prostorih Mestne občine Novo mesto, Oddelka za prostor, Seidlova 1, Novo mesto.

V času javne seznanitve in na javni predstavitvi lahko javnost poda svoja mnenja in pripombe na spremenjene rešitve, in sicer ustno na javni predstavitvi, pisno pa kot
zapis v obrazec, ki je priložen razgrnjenemu gradivu, z redno pošto ali po elektronski pošti na naslov gp.mop@gov.si, obvezno s pripisom "DPN NM - Maline".

Nazaj