Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Nacionalna priznanja za najboljše inovacije

Glasovanje za najboljšo inovacijo

Glasovanje za najboljšo inovacijo

20.9.2012

Na letošnjem Dnevu inovativnosti, ki bo 26. septembra v Kongresnem centru Brdo pri Kranju, bodo podelili jubilejna, 10. nacionalna priznanja za najboljše inovacije. Priznanje GZS za najboljše inovacije na nacionalni ravni je najvišje priznanje inovativnim dosežkom slovenskih podjetij. Med letošnjimi nominiranci so tudi štiri inovacije iz naše regije, in sicer:

  • Qbiss Air element (CBS INŠTITUT, d. o. o., in TRIMO, d. d.),
  • Rešitev za učinkovito obvladovanje procesa farmakovigilance in z njim povezanih vsebin v farmacevtskih podjetjih - PhVExpert (INFOTEHNA Skupina, d. o. o.),   
  • Trdna večenotna farmacevtska oblika za zdravljenje bolnikov z Alzheimerjevo demenco (KRKA, d. d., Novo mesto) in
  • Uporaba prave napetostno-deformacijske krivulje pri konstruiranju sestavnih delov avtomobilov (TPV, d. d.).

Letošnje inovacije in inovatorje želimo čim bolje predstaviti tako slovenski kot tuji javnosti, zato je na enem mestu pripravljen pregled vseh 45 nominiranih inovacij, ki se potegujejo za naziv Najboljše inovacije po mnenju javnosti. Nominirane inovacije si lahko ogledate na spletni strani Dan inovativnosti 2012, hkrati pa vas vabimo, da glasujete za najboljšo inovacijo po vašem izboru. Svoj glas lahko oddate tukaj ali na facebook strani GZS. Glasujete lahko do vključno 21. 9. 2012.

 

Nazaj