Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Podelitev nacionalnih priznanj za najboljše inovacije

Inovatorjem iz naše regije dve zlati in dve srebrni priznanji

Inovatorjem iz naše regije dve zlati in dve srebrni priznanji

26.9.2012 - Gospodarska zbornica Slovenije je na jubilejni, 10. podelitvi nagradila inovativna podjetja ter inovatorje v podjetjih in javnih raziskovalnih zavodih. Na svečani podelitvi je bilo podeljenih 7 zlatih, 28 srebrnih, 6 bronastih priznanj in 4 diplome. Med prejemniki najvišjih nagrad za inovacije v državi je bilo tudi 5 članov GZDBK s 4 inovacijami. Naša regija je bogatejša za 2 zlati in 2 srebrni priznanji.

Zlato priznanje so prejeli inovatorji iz podjetij:

  • CBS INŠTITUT, d. o. o., in TRIMO, d. d. za inovacijo Qbiss Air element,
  • KRKA, d. d., Novo mesto za inovacijo Trdna večenotna farmacevtska oblika za zdravljenje bolnikov z Alzheimerjevo demenco.

Srebrno priznanje so prejeli inovatorji iz podjetij:

  • INFOTEHNA Skupina d. o. o. za inovacijo Rešitev za učinkovito obvladovanje procesa farmakovigilance in z njim povezanih vsebin v farmacevtskih podjetjih - PhVExpert,
  • TPV, d. d. za inovacijo Uporaba prave napetostno-deformacijske krivulje pri konstruiranju sestavnih delov avtomobilov.

Za najboljše nagrade se je letos v predtekmovanjih na regionalnih ravneh potegovalo 230 inovacijskih predlogov in 736 inovatorjev. Na nacionalni izbor se je uvrstilo 45 najboljših inovacijskih predlogov.

Vsem nagrajencem iskreno čestitamo!  

Vse letošnje prijavitelje  in ostala podjetja vljudno vabimo, da prijavite svoje inovacije na Razpis za podelitev priznanj za inovacije Gospodarske zbornice Dolenjske in Bele krajine za leto 2012, ki bo objavljen januarja 2013. Izkoristite priložnost za brezplačno promocijo vaših dosežkov. Pokažite rezultate svojih zaposlenih in jih tako nagradite s predstavitvijo njihovih dosežkov v regiji in širše.

 

Nagrajenci nacionalne podelitve priznanj za najboljše inovacije v letu 2011 >

Nagrajenci regionalne podelitve priznanj za najboljše inovacije v letu 2011 > 

 

Nazaj