Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Obvestilo Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo

Vabilo na seminar "Nadzor izvoza blaga z dvojno rabo"

15.10.2012 - Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo prireja seminar z naslovom Nadzor izvoza blaga z dvojno rabo in vabi k udeležbi podjetja, ki proizvajajo ali trgujejo z blagom, programsko opremo ali tehnologijo iz sektorjev, kot so jedrska, biološka in kemična oprema ter oprema za predelavo materialov, elektronika, računalniki, telekomunikacije, šifriranje, senzorji in laserji, navigacija in letalska elektronika, pomorska oprema ter oprema za zračna plovila in pogon.

Na seminarju bo predstavljen sistem nadzora izvoza v mednarodnem okviru, obstoječa zakonodaja in njene zadnje spremembe ter nadzor nad izvajanjem sistema. Poleg predstavnikov z Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo bodo sodelovali tudi predstavniki Carinske uprave Republike Slovenije.

Seminar bo potekal 25. oktobra 2012 od 9.00 do 12.30 ure v prostorih Gospodarske zbornice Slovenije, Dimičeva 13, Šmartinska cesta 55, Ljubljana. Za udeležbo na seminarju se lahko podjetja do zapolnitve mest pripravijo do srede, 24. oktobra 2012, in sicer na elektronski naslov dvojna-raba.mg@gov.si

Vabilo na seminar

Nazaj