Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Sekcija za okolje in energijo

Okoljsko srečanje 2012

9.11.2012 - Za Slovenijo je voda najbolj pomemben strateški vir in osnovni imperativ našega bodočega razvoja. Ravnanje z vodo mora postati čim učinkovitejše, saj ob vsaki večji suši vedno znova ugotavljamo, da nam vode primanjkuje.

Potrebujete  nove ideje za izvajanje  ukrepov učinkovitega  ravnanja z vodo, ki zagotavljajo zmanjšanje rabe in  stroškov za  vodo ob  sprejemljivih investicijskih  stroških? Želite, da gospodarjenje z vodo v vašem podjetju postane del cikla stalnih izboljšav,  načrtuj-izvedi- preveri-ukrepaj? Ste pripravljeni  svoje izkušnje  na področju  upravljanja z vodnimi  viri izmenjati s predstavniki  drugih podjetij  in organizacij? 

Vljudno vabljeni na brezplačen  dogodek Okoljsko srečanje 2012,  ki bo potekal 20. novembra  2012, na Gospodarski  zbornici Slovenije (dvorana A) v Ljubljani. Letošnje srečanje bo potekalo pod geslom "Učinkovito z vodo". Dovolj priložnosti bo tudi za osebno izmenjavo izkušenj.

PROGRAM

PRIJAVNICA

Dogodek je brezplačen, se je pa potrebno nanj prijaviti. Število mest je omejeno. Srečanje je namenjeno tako pravnim kot fizičnim osebam.

Nazaj