Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Forum kadrovske prakse v Steklarni Hrastnik

Forum kadrovske prakse v Steklarni Hrastnik

2.10.2013 - Sekcija za ravnanje s človeškimi viri in Društvo za kadrovsko dejavnost Dolenjske in Bele krajine sta vnovič pripravila izmenjavo dobrih kadrovskih praks, ki je udeležence tokrat popeljala v Zasavje, v že več kot 150 let dolgo zgodbo vrhunskih steklarskih izdelkov.

Udeležence so v Steklarni Hrastnik sprejeli generalni direktor Andrej Božič, svetovalka generalnega direktorja za kadre Ksenija Špiler Božič  in vodja kadrovske službe Soniboj Knežak. Predstavili so njihovo kadrovsko prakso in razvojno naravnanost podjetja ter pomen učinkovitega sodelovanja vodstva s kadrovsko službo.

Po predstavitvi steklarne, s strani vodstva, v konferenčni dvorani, na sedežu podjetja, so si udeleženci ogledali stari del proizvodnje (v stari tovarni) in nato še proizvodnjo v novi tovarni. Ogledali so si tudi razstavo najbolj prestižnih in poznanih izdelkov steklarne. Pred odhodom pa so obiskali tudi industrijsko trgovino Steklarne Hrastnik, kjer so lahko kupili kar nekaj zanimivih in lepih steklenih izdelkov. V sklepnem delu obiska Zasavja so si ogledali še hrastniški muzej, kjer jim je kustos Mile Plahuta na prijeten način predstavil številne razstavljene zbirke.

Nazaj