Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Izhodna gospodarska delegacija

Poslovna srečanja s podjetji v Banja Luki

Poslovna srečanja s podjetji v Banja Luki

16.10.2013 - GZDBK v sodelovanju s Štajersko gospodarsko zbornico na povabilo Privredne komore Banja Luka organizira izhodno gospodarsko delegacijo v Banja Luko, ki se bo odvijala v sredo, 13. novembra 2013.

Regija Banja Luka se ponaša z dolgoletno industrijsko tradicijo (lesna industrija, kovinsko-predelovalna industrija, elektroindustrija, gradbeništvo), razvija pa tudi druge dejavnosti, predvsem trgovino, transport in logistiko ter obrtne dejavnosti. Naravno bogastvo omogoča regiji intenzivni gospodarski razvoj, ki temelji predvsem na kmetijstvu in infrastrukturnem potencialu (cestno in železniško omrežje, elektrifikacija, IT-tehnologije).

Poslovna srečanja z vnaprej pripravljenimi individualnimi razgovori so odlična poslovna priložnost za navezovanje stikov in za izmenjavo izkušenj ter poslovnih informacij, zato vas vabimo, da se nam pridružite.

Vaš interes oz. prijavo potrdite z izpolnjenim prijavnim obrazcem (najdete ga na tej strani) najkasneje do 25. oktobra 2013 na e-naslov: vesna.herzenjak@stajerskagz.si.

Po prejetih prijavah bodo v Banja Luki poiskali primerne sogovornike za vaše podjetje. Točen program in nadaljnje aktivnosti vam bomo sporočili naknadno. Za dodatne informacije lahko pokličete tudi na telefon št. 02/ 220 87 24.

S prijaznimi pozdravi,
Vesna Herženjak
ŠGZ    
Ps: Prav tako v novembru bo v Ljubljani potekalo tudi poslovno srečanje trgovskih zastopnikov z avstrijskimi podjetji. Udeležba je brezplačna. Več o dogodku na tej povezavi >>    
Na ostale dogodke ŠGZ >>>

Nazaj