Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Gospodarska delegacija

Vas zanimajo novi poslovni kontakti in možnosti poslovanja na jugu Poljske?

Vas zanimajo novi poslovni kontakti in možnosti poslovanja na jugu Poljske?

18.10.2013 - Vabljeni, da se pridružite v gospodarski delegaciji v Krakov med 21. in 22. novembrom letos. Javna agencija SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo v sodelovanju z Gospodarsko zbornico Slovenije, Veleposlaništvom RS v Varšavi in Gospodarsko zbornico v Krakovu organizira izhodno gospodarsko delegacijo na Poljsko v Krakov.

Dvodnevni obisk predstavnikov slovenskih podjetij v Krakovu, drugem največjem poljskem mestu in pomembnem centru poljske industrije) je namenjen vzpostavljanju neposrednih kontaktov in pridobivanju informacij o poslovnem okolju in možnostih za skupno sodelovanje s podjetji iz Malopoljskega vojvodstva.

V okviru obiska bo organizirana poslovna konferenca in individualni pogovori med podjetji (v soorganizaciji Gospodarske zbornica iz Krakova) ter obisk posebne ekonomske cone. Podjetja, ki jih zanimajo kompozitni materiali in vse v povezavi z njimi, bodo lahko tudi obiskala sejem KOMPOZYT EXPO ki bo potekal v času načrtovanega obiska v Krakovu.

Več informacij in elektronske prijave za udeležbo se nahajajo tukaj.

Dodatne informacije: Marko Jare, tel.: 01 5898 158 , marko.jare@gzs.si.

Nazaj