Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Sejmi

Skupni sejemski nastop članov GZDBK na Kariernem sejmu MOJE DELO

14.10.2015

Podjetja Dolenjske in Bele krajine se zavedajo pomena zaposlenih pri uspešnosti delovanja. Interes sodelujočih podjetij je, da se predstavijo kot privlačen delodajalec in razrešijo svoje težave ob morebitnem pomanjkanju določenih kadrov. Prav zato so se nekatera dolenjska in belokranjska podjetja odločila, da se skupaj, pod okriljem Gospodarske zbornice Dolenjske in Bele krajine, predstavijo na Kariernem sejmu MOJE DELO 2015. Karierni sejemski nastop pod okriljem GZDBK smo izvedli štirikrat, letos ga našim članom omogočamo petič.

Osrednji slovenski Karierni sejem MOJE DELO bo potekal 15. oktobra 2015, od 10.00 do 18.30, v Cankarjevem domu v Ljubljani.

Na letošnjem sejmu se bo predstavilo osem podjetij, članov GZDBK: Adria MobilAkrapovičKrkaRevozTerme KrkaTPVTrimo in Zavarovalnica Tilia. Naš regijski nastop na vseslovenskem sejmu bomo letos podkrepili tudi z udeležbo Mestne občine Novo mesto, s čimer želimo obiskovalcem sejma približati življenje in delo v prestolnici naše regije.

V sklopu sejemske predstavitve bo ob 16. uri potekalo tudi predavanje z naslovom Življenje in delo v dolenjski prestolnici. Po predavanju bomo izvedli žrebanje obiskovalcev sejma, ki bodo za unikatno nagrado prejeli spoznavni pogovor z županom Mestne občine Novo mesto Gregorjem Macedonijem in direktorjem Gospodarske zbornice Dolenjske in Bele krajine Tomažem Kordišem v mesecu novembru. Če se na predavanje prijavite in se ga udeležite tudi vi, morda nagrado doživite osebno. Prijavo na predavanje lahko pošljete preko elektronskega sistema Moje delo. letos podkrepili tudi z udeležbo Mestne občine Novo mesto, s čimer želimo obiskovalcem sejma približati življenje in delo v prestolnici naše regije.

Na sejmu bomo obiskovalce, kakor tudi vse sodelujoče razstavljavce seznanili s projektom APP, ki ga je na podlagi Javnega razpisa za sofinanciranje projektov za promocijo zdravja v letih 2015 in 2016 finančno podprl Zavod za zdravstveno zavarovanje Slovenije.

Vabljeni, da nas na sejmu obiščete tu vi!

Za dodatna pojasnila vam je na voljo mag. Nina Šab (07 33 22 185,nina.sab@gzdbk.si).

Nazaj