Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Napovedujemo

8. dan ravnanja s človeškimi viri: BITI PRODOREN, ODLOČEN, DRUGAČEN

8. dan ravnanja s človeškimi viri: BITI PRODOREN, ODLOČEN, DRUGAČEN

19.10.2015

Pred vrati je že 8. dan ravnanja s človeškimi viri v organizaciji Sekcije za ravnanje s človeškimi viri pri Gospodarski zbornici Dolenjske in Bele krajine, ki bo letos potekal pod naslovom ''BITI PRODOREN, ODLOČEN, DRUGAČEN''.

Regija Dolenjska in Bela krajina ustvari več kot 65 % vseh prihodkov na tujih trgih, kar je med regijami v RS daleč največ. Kompetence, razvoj zaposlenih, raziskave, razvoj in inovacije na področju tehnologij, opreme in proizvodov so stalnica v naši regiji. V srednjih in velikih podjetjih se kadroviki redno srečujejo z zahtevami in pričakovanji s strani vodstva in stanjem na trgu dela. Ali je kadrovska funkcija strateška funkcija? 

Tudi v športu se tekmovalci in trenerji redno srečujejo s strahovito konkurenco, nenehno se morajo prilagajati spremembam in ostati v vrhu, saj le tako ustvarjajo pogoje za razvoj in eksistenco, tako lastno kot naslednikov. V ekipnih športih pa je še posebej pomembno sodelovanje, vključno s trenerjem (direktor/dirigent). Le če je vse usklajeno, sledi vrhunski rezultat. Iskanje sodelavcev/talentov je zahtevno tako v športu kot v gospodarstvu.

Kaj in kako narediti, da bomo tudi v prihodnje, tako podjetja kot regija, uspešni in učinkoviti na tujih trgih kljub nenehnim spremembam, ki so prisotne praktično vsak dan? Odgovore bomo iskali na 8. dnevu ravnanja s človeškimi viri, zato se nam pridružite v četrtek, 22. oktobra 2015, v Hotelu Šport na Otočcu.

Program dogodka >

Prijavnica >

 

Foto: Master isolated images/freedigitalphotos.net

Nazaj