Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Zaživela spletna stran projekta APP - Atraktivna Promocija Promocije zdravja pri delu

Zaživela spletna stran projekta APP - Atraktivna Promocija Promocije zdravja pri delu

3.12.2015

S 1. decembrom 2015 je zaživela spletna stran projekta APP - Atraktivna Promocija Promocije zdravja pri delu http://app-zdm.si, ki ga je Gospodarska zbornica Dolenjske in Bele krajine skupaj z ostalimi osmimi partnerji pričela izvajati julija 2015.

S projektom želimo povečati učinkovitost obvladovanja absentizma ter izboljšati zdravje delovno aktivne populacije v Sloveniji. Z atraktivnimi promocijskimi pristopi želimo pospešiti in povečati obseg promocije zdravja pri delu (PZD), ki je nenazadnje tudi zakonsko zavezujoča dejavnost slehernega delodajalca v Sloveniji (ZVZD-1; Ur. l. št. 43/11, 6. člen)

Vljudno vabljeni k rednem prebiranju spletne strani projekta, kjer vas bomo sproti obveščali o poteku projekta. Kmalu pa bo na voljo tudi brezplačna spletna platforma za obvladovanje najpogostejših bolezenskih stanj, krivih za bolniško odsotnost z dela, hkrati pa bodo izvedene številne izobraževalne in promocijske dejavnosti, namenjene delodajalcem, delojemalcem (zaposlenim) in strokovnim deležnikom na območju Republike Slovenije.

_____________________________________________________________________________________

Projekt APP – Atraktivna Promocija Promocije zdravja pri delu je na podlagi Javnega razpisa za sofinanciranje projektov za promocijo zdravja na delovnem mestu v letu 2015 in 2016 finančno podprl Zavod za zdravstveno zavarovanje Slovenije.

 

Nazaj