Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Rok za prijave na natečaj podaljšan do 10. junija 2016

Natečaj za delodajalce za izbor najboljših ukrepov promocije zdravja na delovnem mestu

Natečaj za delodajalce za izbor najboljših ukrepov promocije zdravja na delovnem mestu

1.6.2016

V okviru projekta Vseslovenska kampanja za ozaveščanje delodajalcev za ohranjanje in krepitev zdravja zaposlenih na delovnem mestu je razpisan prvi slovenski Natečaj za delodajalce za izbor najboljših ukrepov promocije zdravja na delovnem mestu.

Z natečajem spodbujamo delodajalce k širjenju svojih ukrepov promocije zdravja na delovnem mestu in implementaciji ukrepov promocije zdravja na delovnem mestu tam, kjer jih še ne izvajajo ali bi želeli svoje programe razširiti in obogatiti.

Vljudno vabljeni, da sodelujete tudi vi. Kako? Prek spletnega obrazca na povezavi www.zdravi-in-uspesni.si/natecaj-za-delodajalce/prijava-na-natecaj najkasneje do 10. 6. 2016 oddajte opis inovativnega ukrepa, ki ga v vaši organizaciji izvajate na področju promocije zdravja na delovnem mestu. Prijava vam ne bo vzela veliko časa.

Strokovna komisija bo izbrala najboljše ukrepe na regionalnem nivoju in izmed teh še absolutnega zmagovalca. Ocenjevalo se bo inovativnost, posplošljivost, učinkovitost, zahtevnost implementacije in uporabno vrednost posameznih ukrepov. Podjetja z najboljšimi ukrepi bodo prejela priznanja, prav tako bodo vsi zmagovalni ukrepi predstavljeni v brošuri, izdani v okviru kampanje. Najboljši ukrep na nacionalnem nivoju bo predstavljen tudi na nacionalnem strokovnem posvetu.

Vabljeni k sodelovanju!

____________________________________________________________________________________

Projekt »Vseslovenska kampanja za ozaveščanje delodajalcev za ohranjanje in krepitev zdravja zaposlenih na delovnem mestu« je na podlagi Javnega razpisa za sofinanciranje projektov za promocijo zdravja na delovnem mestu v letu 2015 in 2016 finančno podprl Zavod za zdravstveno zavarovanje Slovenije.


Nazaj