Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Sejmi

Že šestič povezani skupaj na Kariernem sejmu MOJE DELO

Že šestič povezani skupaj na Kariernem sejmu MOJE DELO

5.10.2016

Podjetja Dolenjske in Bele krajine se zavedajo pomena zaposlenih pri uspešnosti delovanja. Interes sodelujočih podjetij je, da se predstavijo (skupaj, kot regija) kot privlačen delodajalec in razrešijo svoje težave ob morebitnem pomanjkanju določenih kadrov. Prav zato so se nekatera dolenjska in belokranjska podjetja odločila, da se skupaj, pod okriljem Gospodarske zbornice Dolenjske in Bele krajine, predstavijo na Kariernem sejmu MOJE DELO 2016, ki poteka danes, 5. oktobra 2016 v Cankarjevem domu v Ljubljani.

Na letošnjem sejmu se je predstavilo devet podjetij, članov GZDBK: Adria MobilAkrapovičKrkaRevozTerme KrkaTPVTrevesTrimo in Zavarovalnica Tilia skupaj z Zavarovalnico Maribor, d. d., ki bosta skupaj s hrvaškima zavarovalnicama Velebit osiguranje, d. d., in Velebit životno osiguranje, d. d., od 1. 11. 2016 združeni v Zavarovalnico Sava, d. d.

Naš regijski nastop na vseslovenskem sejmu smo tudi letos podkrepili z udeležbo Mestne občine Novo mesto, s čimer želimo obiskovalcem sejma približati življenje in delo v prestolnici naše regije.

Na sejmu smo obiskovalce, kakor tudi vse sodelujoče razstavljavce seznanili s projektoma GZDBK: APP - Atraktivna Promocija Promocije zdravja pri delu in Vseslovenska kampanja za ozaveščanje delodajalcev za ohranjanje in krepitev zdravja zaposlenih na delovnem mestu, ki ju je na podlagi Javnega razpisa za sofinanciranje projektov promocije zdravja na delovnem mestu v letu 2015 in 2016 finančno podprl Zavod za zdravstveno zavarovanje Slovenije.

 

 

Skupen sejemski nastop se je zopet izkazal kot pozitivna, sinergijska in inovativna izkušnja vseh udeleženih.  

Vabljeni k ogledu fotogalerije.

 

Nazaj