Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Promocija zdravja na delovnem mestu – 9. spletni newsletter

21.10.2016

V okviru projekta »Vseslovenska kampanja za ozaveščanje delodajalcev za ohranjanje in krepitev zdravja zaposlenih na delovnem mestu« je izšla deveta in hkrati zadnja številka newslettra s področja promocije zdravja na delovnem mestu. Tema tokratne številke je Pomen pravic in odgovornosti delodajalcev in zaposlenih pri načrtovanju, izvajanju in vrednotenju PZDM.  

Pomembno je zavedanje pomena in koristi promocije zdravja na delovnem mestu (PZDM) ter razumevanje, da je uvajanje aktivnosti PZDM v delovno organizacijo proces, ki zahteva svoj čas in vložke ter na dolgi rok prinese koristi tako zaposlenim, delodajalcu kot širši družbi. V deveti in hkrati tudi zadnji številki spletnega newslettra s področja PZDM, pišemo o pravicah in odgovornostih zaposlenih in delodajalcev glede promocije zdravja na delovnem mestu, ponujamo pa vam tudi pregled aktivnosti in novičk ob zaključku projekta Kampanja. Promocija zdravja na delovnem mestu naj ne ostane samo črka na papirju, ampak naj živi tudi v vašem podjetju!

V tokratni številki preberite:

  1. Pravice in odgovornosti delodajalcev glede promocije zdravja na delovnem mestu
  2. Uspešno podjetje temelji na zdravih delavcih, ki delajo v spodbudnem okolju: Intervju z dr. Anjo Kopač Mrak, ministrico MDDSZ in častno pokroviteljico projekta Kampanja
  3. Predstavitev zmagovalca iz ''Natečaja za delodajalce za izbor najboljših ukrepov promocije zdravja na delovnem mestu'' - podjetje Plastika Skaza, d. o. o.
  4. Novice, raziskave in zanimivosti s področja promocije zdravja na delovnem mestu
  5. Napovednik aktualnih dogodkov
  6. Katere pravice in odgovornosti glede promocije zdravja na delovnem mestu pa ima zaposleni?

9. spletni newsletter >

Želimo vam prijetno branje!

Projekt »Vseslovenska kampanja za ozaveščanje delodajalcev za ohranjanje in krepitev zdravja zaposlenih na delovnem mestu« je na podlagi Javnega razpisa za sofinanciranje projektov za promocijo zdravja na delovnem mestu v letu 2015 in 2016 finančno podprl Zavod za zdravstveno zavarovanje Slovenije.

 

Nazaj