Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

9. dan ravnanja s človeškimi viri in podelitev priznanja za vzoren primer ravnanja s človeškimi viri Dolenjske in Bele krajine za leto 2015

9. dan ravnanja s človeškimi viri in podelitev priznanja za vzoren primer ravnanja s človeškimi viri Dolenjske in Bele krajine za leto 2015

21.10.2016 - Gospodarska zbornica Dolenjske in Bele krajine je 20. oktobra na Otočcu pripravila 9. dan ravnanja s človeškimi viri z naslovom ''Harmonija odnosov in voditeljstvo''.

Po uvodnem pozdravu predsednice Sekcije za ravnanje s človeškimi viri Mojce Novak in direktorja GZDBK Tomaža Kordiša je več kot 80 udeležencev prisluhnilo Kseniji Špiler Božič, Andreju Božiču in Sonji Šmuc.

Po strokovnem delu je sledila svečana podelitev priznanja Vzoren primer ravnanja s človeškimi viri Dolenjske in Bele krajine. Stanovski kolegi, kadroviki Dolenjske in Bele krajine, so se odločili, da se letos priznanje dodeli Juditi Ledić. V imenu zbornice in ocenjevalne komisije sta Priznanje za vzoren primer ravnanja s človeškimi viri GZDBK za leto 2015 prejemnici izročila direktor GZDBK Tomaž Kordiš in predsednik komisije dr. Boris Dular.

Utemeljitev ocenjevalne komisije o dodelitvi priznanja:

''Ocenjevalna komisija (predsednik: dr. Boris Dular, ostali člani: Mojca Novak, Andrea Da Silva, Andreja Kristan in dr. Boris Bukovec) za dodelitev priznanja Vzoren primer ravnanja s človeškimi viri GZDBK se je sestala in obravnavala prejete prijave na letošnji razpis 1. 9. 2016. Komisija se je soglasno odločila, da se za leto 2015 podeli priznanje Vzoren primer ravnanja s človeškimi viri GZDBK Juditi Ledić.

Utemeljitev: Judita Ledić je s svojim skrbnim in požrtvovalnim delom kot kadrovska strokovnjakinja in vodja ter odločna zagovornica in oblikovalka strokovnega povezovanja kadrovskih delavcev v regiji Dolenjska in Bele krajina, pomembno prispevala k njeni rasti in razvoju. Z vodenjem in neposrednim delom v podjetju in v strokovnih združenjih je pomembno prispevala k dvigu profesionalnosti kadrovskih delavcev ter krepitvi njihove vloge v podjetjih. Prav zato je odličen primer zavzete, odgovorne ter predane strokovnjakinje in vodje z bogatimi človeškimi vrlinami, ki si za svoje obsežno in kakovostno delo zasluži priznanje vzornega ravnanja s človeškimi viri.''

 

fotogaleriji si lahko ogledate utrinke dogajanja s posveta. Se vidimo prihodnje leto, na jubilejnem 10. dnevu ravnanja s človeškimi viri.

Nazaj