Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Mednarodno poslovanje

Javna agencija SPIRIT Slovenija zbira predloge podjetij za udeležbo na mednarodnih sejmih leta 2018

Javna agencija SPIRIT Slovenija zbira predloge podjetij za udeležbo na mednarodnih sejmih leta 2018

31.5.2017

Uspešen prodor na tuje trge je cilj vsakega izvoznika, zato so predstavitve na mednarodnih sejmih zelo pomembne. Glede na velik interes in zadovoljstvo podjetij v letošnjem in preteklih letih bo SPIRIT Slovenija, javna agencija tudi v naslednjih letih nadaljevala z izvajanjem skupinskih predstavitev slovenskega gospodarstva na mednarodnih sejmih v tujini. 

SPIRIT Slovenija, javna agencija v okviru skupinskih predstavitev na sejmih v tujini krije stroške najema neopremljenega razstavnega prostora, tehničnih priključkov za potrebe delovanja skupinske stojnice in vpis razstavljavcev v sejemski katalog. Stroške elementov sejemske konstrukcije, postavitve razstavnega prostora, prevoza eksponatov in ostale stroške sejemske predstavitve krijejo podjetja sama. Skupinska stojnica je konstrukcijsko in grafično poenotena. Postavitev skupinske stojnice izvede skupen izvajalec postavitve.

Vabijo vsa podjetja, panožna združenja, sekcije in grozde oz. druga interesna gospodarska združenja, da jim sporočite svoj interes oz. interes vaših članov za skupinsko udeležbo na mednarodnih sejmih v tujini v letu 2018.

Več >

 

 

Vir: SPIRIT

Nazaj