Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Nacionalno tekmovanje za priznanje »Dobra praksa na področju varnosti in zdravja pri delu 2018-2019

Nacionalno tekmovanje za priznanje »Dobra praksa na področju varnosti in zdravja pri delu 2018-2019

24.9.2018

Organizacije, ki so razvile primere inovativnega in učinkovitega upravljanja varnosti in zdravja pri delu na področju ravnanja z nevarnimi snovmi, se lahko do ponedeljka, 1. oktobra 2018, prijavijo na Nacionalno tekmovanje za priznanje »Dobra praksa na področju varnosti in zdravja pri delu 2018-2019«.

Tekmovanje ni namenjeno zgolj podjetjem iz kemijske industrije, ampak vsem organizacijam, ki uporabljajo nevarne kemične snovi. Nanj se lahko prijavite tako, da izpolnjeno prijavnico pošljete po e-pošti na naslov Ministrstva za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti (gp.mddsz@gov.si). V prijavnici navedite osnovne informacije o vaši organizaciji in primeru dobre prakse, saj boste imeli možnost, da primer dobre prakse podrobneje predstavite tekom ogleda, ki ga bo v mesecu oktobru izvedla prej omenjena komisija.

Prejemniki priznanj bodo razglašeni na slavnostni podelitvi priznanj, ki jo bo ministrstvo organiziralo v začetku leta 2019. Poleg tega bo ministrstvo z zmagovalcem v posamezni kategoriji posnelo kratek video posnetek, namenjen nadaljnji promociji primera dobre prakse.

Prijavnica
Kriteriji za ocenjevanje kandidatov za priznanje
Podrobnejše informacije o tekmovanju
Zmagovalci predhodnih tekmovanj

Nazaj