Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Vabilo na brezplačno delavnico »Osnove glede prejemkov iz delovnih razmerij«

Vabilo na brezplačno delavnico »Osnove glede prejemkov iz delovnih razmerij«

9.8.2019

Regionalno stičišče dostojnega dela Celje (RSDDC) organizira brezplačno delavnico »Osnove glede prejemkov iz delovnih razmerij«, na kateri bodo zainteresiranim predstavili osnove glede obračunavanja prejemkov, ki se izplačujejo po zakonu ter kolektivnih pogodbah dejavnosti, in sicer plač, nadomestil plač, povračil stroškov v zvezi z delom ter nekaterih drugih osebnih prejemkov.

Dogodek bo potekal v sredo, 18. 9. 2019 v prostorih Regionalne gospodarske zbornice Celje, Ljubljanska cesta 14, 3000 Celje (1. nadstropje), od 9.00 do 10.30


Delavnica je brezplačna! Prijavite se po elektronski pošti na e-naslovu: info@dostojnodelo.si  ali tako, da izpolnite obrazec na povezavi: https://www.zds.si/sl/dogodki/osnove-glede-prejemkov-in-delovnih-razmerij/book.

Vabilo >

 

Če se tudi vam porajajo vprašanja v zvezi z dostojnim delom, vabljeni, da obiščete Regionalno stičišče dostojnega dela Celje na Regionalni gospodarski zbornici Celje (Ljubljanska cesta 14. - 2. nadstropje), lahko pa jih tudi pokličete na tel. št. 03 426 74 03 ali pišete na e-naslov: info@dostojnodelo.si. Kontaktirate jih lahko vsak delovni dan od 8.00 do 12.00, v sredo do 16.00.

Informiranja in svetovanja so brezplačna.


Projekt sofinancirata Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada in Republika Slovenija.

Nazaj