Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Mreženje

SEE MEET 2019 – Najboljša priložnost za poslovno mreženje in širitev posla

SEE MEET 2019 – Najboljša priložnost za poslovno mreženje in širitev posla

20.8.2019

SPIRIT Slovenija, javna agencija v sodelovanju s partnerji organizira individualna B2B srečanja med slovenskimi in tujimi podjetji - SEE MEET 2019, ki bodo potekala 16. in 17. oktobra 2019 v Mariboru.

SEE MEET Slovenia 2019 je mednarodni forum, ki ponuja priložnost za mala in srednje velika podjetja iz vseh poslovnih sektorjev za rast poslovanja na nacionalnih in mednarodnih trgih ter pridobivanje novih kontaktov in povezav preko individualnih vnaprej pripravljenih sestankov in neformalnega mreženja v času foruma.

Forum ponuja edinstveno platformo za podjetja iz različnih panog s posebnim poudarkom za podjetja s področja digitalizacije industrijskih procesov in IKT, predelovalne industrije (kovinska, izdelki iz gume in plastičnih mas), s področja energetske učinkovitosti in druge storitve.

V sklopu dogodka bodo podjetja lahko razširila svoje poslovanje na domačem in tujih mednarodnih trgih z do 15 vnaprej načrtovanimi osebnimi sestanki, ki nudijo hitro in učinkovito prepoznavanje interesa za nadaljnje poslovno sodelovanje.

Kotizacija za udeležbo na dogodku znaša 125 € + DDV in zajema:

 

  • udeležbo na poslovni konferenci
  • do 15 vnaprej organiziranih sestankov
  • pogostitev med dogodkom
  • gala večerjo
  • enoletni dostop do spletnega kataloga registriranih podjetij.

 

Podroben program in dodatne informacije o dogodku najdete na spletni strani SEE MEET Slovenia 2019.

GZDBK vas kot partner Razvojnega centra Novo mesto, ki je letos nosilec konzorcija organizatorjev, in vodja delegacije gospodarstvenikov iz naše regije vabi, da se nam pridružite na poslovnem srečanju, na katerem pričakujemo udeležbo 150 mednarodnih podjetij. Postanite del te uspešne zgodbe tudi vi. 

Prijava: Vabimo vsa zainteresirana podjetja, da nam vašo namero o udeležbi z našo delegacijo potrdite najkasneje do 21. septembra 2019, na naslov andreja.vidrih@gzdbk.si (več info: 07 33 22 184).

Nazaj