Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Napovednik zaposlovanja: vabilo k izpolnitvi ankete

Napovednik zaposlovanja: vabilo k izpolnitvi ankete

2.10.2020 - ZRSZ delodajalce z 10 ali več zaposlenimi vabi, da do 12. oktobra izpolnite kratek vprašalnik. S podatki o vplivu sedanjih gospodarskih razmer na vaše poslovanje, vaših kratkoročnih načrtih zaposlovanja in morebitnih težavah pri kadrovanju boste prispevali k rezultatom raziskave Napovednik zaposlovanja.

Na Zavodu za zaposlovanje dvakrat na leto izvedejo anketo Napovednik zaposlovanja. Z njeno pomočjo analizirajo napovedi potreb po poklicih, opredelijo predvidena gibanja na trgu dela in ugotavljajo vaše težave pri zaposlovanju.

Na podlagi rezultatov raziskave se lahko, kolikor je le mogoče, pripravimo na prihodnje stanje na trgu dela in prispevamo k oblikovanju ukrepov, ki blažijo neskladja med ponudbo iskalcev zaposlitve in povpraševanjem delodajalcev.

Vaši odgovori so pomembni za vse nas.

Zato delodajalce, ki imate deset ali več zaposlenih, prijazno vabimo k izpolnjevanju ankete. 

► Če ste registrirani na portalu za delodajalce, lahko tam najhitreje oddate spletno anketo (Storitve > Napovednik zaposlovanja).

► Če ankete ne morete ali ne želite oddati na portalu, jo lahko natisnete s spletne strani, izpolnite in skenirano pošljete na naslov: kontaktni.center@ess.gov.si.

Do 12. 10. 2020 vrnete izpolnjen vprašalnik za svoje podjetje ali organizacijo kot celoto. Za sodelovanje se vam iskreno zahvaljujemo.

Za pomoč pri izpolnjevanju ankete vam je na voljo Kontaktni center ZRSZ:

  • 080 20 55 (brezplačni telefon ob delovnikih) ali
  • kontaktni.center@ess.gov.si (elektronski naslov).

Nazaj