Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Sekcija za ravnanje s človeškimi viri

13. dan ravnanja s človeškimi viri in trinajsta podelitev priznanja Vzoren primer ravnanja s človeškimi viri Gospodarske zbornice Dolenjske in Bele krajine za leto 2019

13. dan ravnanja s človeškimi viri in trinajsta podelitev priznanja Vzoren primer ravnanja s človeškimi viri Gospodarske zbornice Dolenjske in Bele krajine za leto 2019

23.10.2020 - Sekcija za ravnanje s človeškimi viri pri GZDBK je virtualno izvedla že 13. dan ravnanja s človeškimi viri z naslovom ''Izzivi delodajalcev in njihovih kadrovskih služb v današnjih razmerah, tudi v luči ovir in strahov, ki jih v družbo prinaša COVID''.

Po uvodnem pozdravu direktorja GZDBK Tomaža Kordiša in predsednice Sekcije za ravnanje s človeškimi viri Mojce Novak iz Adrie Mobil je Suzana Triplat, vodja projektov v Fundaciji VZHOD.si, predstavila za delodajalce uporaben projekt Usposabljanje delodajalcev za promocijo varnosti in zdravja pri delu e-VZD. Sledilo je predavanje prof. dr. Mojce Zvezdane Dernovšek, dr. med., specialistke za psihiatrijo o izzivih delodajalcev in njihovih kadrovskih služb v današnjih razmerah, tudi v luči ovir in strahov, ki jih v družbo prinaša COVID.

Po strokovnem delu dneva je sledila, tokrat že trinajsta, podelitev priznanja Vzoren primer ravnanja s človeškimi viri Dolenjske in Bele krajine za leto 2019, ki sta ga letos prejela podjetje L-TEK, d. o. o. in predsednica Sekcije seniorjev Metka Wachter.

V sklopu 13. dne je bila podeljena tudi zahvala za dolgoletno sodelovanje v Sekciji za ravnanje s človeškimi viri in za predsedovanje ocenjevalni komisiji za dodelitev priznanja Vzoren primer ravnanja s človeškimi viri Gospodarske zbornice Dolenjske in Bele krajine dr. Borisu Dularju.

Utemeljitev ocenjevalne komisije o dodelitvi priznanja - L-TEK, d. o. o. >

Utemeljitev ocenjevalne komisije o dodelitvi priznanja - Metka Wachter >

 

Posnetki celotnega dogodka so na voljo na YouTube kanalu GZDBK.

__________________________________________

Dogodek je potekal v okviru projekta ''Usposabljanje delodajalcev za promocijo varnosti in zdravja pri delu e-VZD'', ki ga sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

   

 

Photo by LinkedIn Sales Navigator on Unsplash

Nazaj