Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Okrogla miza Dolenjskega lista

19.3.2010

Dolenjski list ob svoji 60-letnici pripravlja dve okrogli mizi. Prva okrogla miza Priložnosti, ki jih gospodarstvu ponuja neodvisen pokrajinski časopis je namenjena v prvi vrsti predstavnikom gospodarstva, predvsem menedžerjem, strokovnjakom za trženje in stike z javnostmi pa tudi predstavnikom javnih zavodov in lokalnih skupnosti. Sodelujoči bodo predstavili tako vsebinske kot tehnične možnosti pojavljanja gospodarstva v neodvisnem pokrajinskem časopisu v tiskani ali elektronski obliki ter med drugim tudi meje, ki jih pri tem postavljajo etični kodeksi. Druga Pomen neodvisnih pokrajinskih medijev za demokracijo v lokalnih skupnostih je namenjena v prvi vrsti predstavnikom lokalnih skupnosti, tako županom kot tudi sodelavcem na področju komuniciranja in stikov z javnostmi, predstavnikom političnih strank, ki delujejo na območju, ki ga pokriva Dolenjski list, poslancem z našega območja ter predstavnikom civilne družbe. Sodelujoči bodo govorili o tem, zakaj je obstoj kakovostnih in neodvisnih pokrajinskih medijev tako pomembna za demokracijo v lokalnih skupnostih.

Vljudno vabljeni, da se jih udeležite v četrtek, 25. marca, ob 9.00 v dvorani 5 v Planetu Tuš na Topliški cesti v Novem mestu.

Prijavo udeležbe sporočite najkasneje do torka, 23. marca, na elektronski naslov tajnistvo@dolenjskilist.si, ali po telefonu 07 39 30 500.

Nazaj