Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Pod okriljem GZDBK na Kariernem sejmu Moje Delo 2021

Pod okriljem GZDBK na Kariernem sejmu Moje Delo 2021

19.10.2021

Podjetja Dolenjske in Bele krajine se zavedajo pomena zaposlenih pri uspešnosti delovanja. Interes sodelujočih podjetij je, da se predstavijo (skupaj, kot regija) kot privlačen delodajalec in razrešijo svoje težave ob morebitnem pomanjkanju določenih kadrov.

Prav zato so se nekatera dolenjska in belokranjska podjetja odločila, da se skupaj, po letu premora zaradi epidemije koronavirusa in popolnega zaprtja sejemske dejavnosti v naši državi, že enajstič zapored pod okriljem Gospodarske zbornice Dolenjske in Bele krajine, predstavijo na Kariernem sejmu MojeDelo 2021, ki bo potekal 21. oktobra 2021 v Cankarjevem domu v Ljubljani.

Kljub oviram v nekaterih gospodarskih panogah še vedno zastopamo uspešno in všečno zasedbo nastopajočih podjetij. Na letošnjem sejmu se bo predstavilo sedem podjetij, članov GZDBK: Adria Mobil, Akrapovič, CGP, Krka, Mikrografija, Terme Krka in Zavarovalnica Sava.

Naš skupni regijski nastop na vseslovenskem kariernem sejmu pa tudi letos, tokrat šestič zapored, bogati udeležba Mestne občine Novo mesto, s čimer želimo obiskovalcem sejma približati življenje in delo v prestolnici naše čudovite in uspešne regije.

Utrinke s sejma si lahko ogledate v fotogaleriji.

Vabljeni, da se nam pridružite.

Nazaj