Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Povabilo FUDŠ k sodelovanju

Povabilo FUDŠ k sodelovanju

27.3.2023

Fakulteta za uporabne družbene študije iz Nove Gorice sodeluje pri oblikovanju programa "Adrion Master On Circular Economy and BioEconomy (AMOCEAB)", katerega cilj je razviti posebne in napredne kompetence na področju krožnega gospodarstva in biekonomije. Magistrski program AMOCEAB bo mednarodni magistrski študijski program, v katerem sodeluje 10 univerz iz različnih držav jadransko-jonskega območja.

Ker menimo, da je vaše mnenje dragoceno, vas vljudno vabimo, da sodelujete v dveh aktivnostih:

1. Prva se nanaša na izpolnjevanje spletne ankete, s katero bodo pridobili informacije, ki bodo omogočile oblikovanje predloga programa usposabljanja v skladu z zahtevami družbe. Za dostop do ankete kliknite na povezavo: https://survey.univpm.it/index.php/979446?lang=en. Anketa bo odprta do 10. aprila 2023.

2. Druga aktivnost pa se navezuje na vaše sodelovanje v obliki individualnega intervjuja. Z vami bi si želeli izvesti intervjuji, katerega pogovor bo vezan na vaša mnenja glede zahtev trga delovne sile in strokovnih kompetenc, ki naj bi jih bodoči magistrski študentje mednarodnega študijskega programa pridobivali in razvijali.

a. V kolikor ste pripravljeni sodelovati v 20 minutnem intervjuju, vas prosimo, da v spletni anketi Doodle izberete datum in uro, kdaj vam bi najbolj odgovarjala izvedba pogovora. Za dostop do izbire željenega časa kliknete za povezavo: https://doodle.com/meeting/participate/id/aA6yzv3b

b. Intervju se bo izvajal ob podpori spletne aplikacije Zoom. Tako se na izbrani datum in uro povežete v virtualno spletno okolje na povezavi: https://zoom.us/j/94090299034 (Meeting ID: 940 9029 9034).

c. S sodelovanjem v raziskavi vam in vašemu podjetju zagotavljajo popolno anonimnost. Intervju bo dokumentiran izključno zvočno, s pomočjo snemalne naprave (diktafona).

Več informacij o projektu najdete tukaj.

 

Če imate v zvezi z anketo ali intervjuvanjem kakršnakoli vprašanja, se lahko obrnite na dr. Urša Lamut (ursa.lamut@fuds.si ali 040 500 001).

Nazaj