Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Poslovno srečanje

Poslovne priložnosti v Republiki Srbski

13.10.2010

V Maribor prihaja gospodarska delegacija regije Banja Luka. V ta namen Štajerska gospodarska zbornica organizira poslovno srečanje v obliki individualnih razgovorov, ki bodo potekali v torek, 26. oktobra 2010, ob 11. uri v hotelu Piramida v Mariboru. Prepričani smo, da so med gostujočimi številna podjetja, s katerimi bi bilo vredno vzpostaviti kontakt.

Srečanje je namenjeno iskanju  priložnosti za skupno sodelovanje  med slovenskimi in bosanskimi podjetniki, iskanju novih poslovnih vezi za slovenske izvoznike in uvoznike ter poglobitvi že obstoječih poslovnih kontaktov. V kratkem plenarnem delu bodo predstavljene aktualne razmere v gospodarstvu obeh držav oziroma regij in možnosti oziroma ugodnosti za tuje vlagatelje  v Republiki Srbski. V nadaljevanju pa bodo sledili individualni razgovori med predstavniki slovenskih in bosanskih podjetij.

Seznam gostujočih podjetij najdete tukaj. Zaradi izvirnosti opisa dejavnosti in interesa za sodelovanje je seznam nepreveden.

Prijavnico najkasneje do 19. oktobra 2010 pošljite po faksu na številko 02 22 08 711 ali po elektronski pošti na naslov marta.kanic@stajerskagz.si.

Nazaj