Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Vabljeni k sodelovanju v pomladanski anketi Napovednik zaposlovanja

Vabljeni k sodelovanju v pomladanski anketi Napovednik zaposlovanja

4.4.2024 - Delodajalce z 10 ali več zaposlenimi vabimo, da do petka, 12. aprila, izpolnite kratek vprašalnik ZRSZ in tako prispevate k rezultatom raziskave Napovednik zaposlovanja. Seznanite nas z vplivom sedanjih gospodarskih razmer na svoje poslovanje, s kratkoročnimi načrti zaposlovanja in morebitnimi težavami pri kadrovanju.

Omenjeno raziskavo na Zavodu RS za zaposlovanje izvajajo dvakrat na leto. Na podlagi rezultatov oblikujejo ukrepe, ki blažijo neskladja med ponudbo iskalcev zaposlitve in povpraševanjem delodajalcev na trgu dela. S tem se, kolikor je mogoče, pripravimo na prihodnje stanje na trgu dela. 

Vaše izkušnje, napovedi in mnenja so zelo pomembni, še posebej v času hitrih gospodarskih sprememb in pomanjkanja domače delovne sile.

Zato vas prijazno vabimo, da do 12. 4. 2024 izpolnite kratek vprašalnik za svoje podjetje ali organizacijo kot celoto.

► Registrirani delodajalci lahko anketo oddate elektronsko na Portalu za delodajalce (zavihek Storitve > Napovednik zaposlovanja).

► Če ankete ne morete ali ne želite oddati na portalu, jo lahko natisnete s spleta. Izpolnjeno in skenirano pošljete na elektronski naslov kontaktni.center@ess.gov.si.

Za pomoč pri izpolnjevanju vprašalnika vam je na voljo Kontaktni center ZRSZ:

Photo by Eric Prouzet on Unsplash

Nazaj